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Livres sur 'Gastronomie'
Numero di risposte: 941



621 - TITOLO : SHULMAN (Martha Rose).
AUTORE :
629
Pubblicato a :
Chez Martha Rose. Pleasures of Parisian Eating.
commento :
in-8, 312 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Macmillian, 1988;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



622 - TITOLO : LASSALLE (George).
AUTORE :
631
Pubblicato a :
The Fish in my life. Cooking and eating fish for health and happiness. Illustrated by Harriet Lassalle.
commento :
in-8, 227 pp., reliure éditeur. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Macmillan, 1989;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



623 - TITOLO : MENGELATTE, BICKEL, ABELANET.
AUTORE :
6315
Pubblicato a :
Buffets & Receptions.
commento :
fort volume grand in-8, 893 pp., nombreuses planches hors-texte en noir et en couleurs, reliure éditeur. Bon ouvrage. Texte en français
Formato :
Paris, Vilo, s.d. (1983);
Prezzo :
70
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



624 - TITOLO : STEGNER (Mabel).
AUTORE :
632
Pubblicato a :
Electric Blender Receipes.
commento :
in-8, 226 pp., cartonnage éditeur, jaquette (jaquette éfrangée). Original cloth binding in dust jacket, jacket fraying
Formato :
New York, Barrows, 1953;
Prezzo :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



625 - TITOLO : SALTER (M.) & A.A. WHITNEY.
AUTORE :
633
Pubblicato a :
Delightful Food. with a foreword by Noel Coward and decorations by Oliver Messel.
commento :
in-8, 148 pp., 6 planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (rousseurs sur la jaquette) . First edition, with 6 full-page colour illustrations by Oliver Messel. Original crimson cloth binding with silver lettering to spine, dust jacket with some foxing
Formato :
London, Sidgwick and Jackson, 1957;
Prezzo :
45
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



626 - TITOLO : BERTHOLLE (Louisette).
AUTORE :
635
Pubblicato a :
Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition.
commento :
in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir
Formato :
Paris, Albin-Michel, 1989;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



627 - TITOLO : BERTHOLLE (Louisette).
AUTORE :
635
Pubblicato a :
Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition.
commento :
in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir
Formato :
Paris, Albin-Michel, 1989;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



628 - TITOLO : BERTHOLLE (Louisette).
AUTORE :
635
Pubblicato a :
Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition.
commento :
in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir
Formato :
Paris, Albin-Michel, 1989;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



629 - TITOLO : COMBES (Steve).
AUTORE :
636
Pubblicato a :
Restaurant French for hoteliers, restaurateurs and catering students. With a foreword by Madame Prunier.
commento :
in-12, 127 pp., reliure éditeur, jaquette. A fine copy of the third edition. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Barrie & Rocklifs, 1969;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



630 - TITOLO : CLIFTON (Claire).
AUTORE :
637
Pubblicato a :
Edible Flowers.
commento :
in-12, 96 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Edible Flowers is a celebration of the visual beauty and culinary delights of the ancient art of flower cookery. Text by Claire Clifton. Many colour and black & white illustrations by Glynn Boyd Harte
Formato :
London, The Bodley Head, 1983;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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