Livres sur 'Gastronomie'Numero di risposte: 941
621 - TITOLO : SHULMAN (Martha Rose). AUTORE : 629 Pubblicato a : Chez Martha Rose. Pleasures of Parisian Eating. commento : in-8, 312 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Macmillian, 1988; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
622 - TITOLO : LASSALLE (George). AUTORE : 631 Pubblicato a : The Fish in my life. Cooking and eating fish for health and happiness. Illustrated by Harriet Lassalle. commento : in-8, 227 pp., reliure éditeur. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Macmillan, 1989; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
623 - TITOLO : MENGELATTE, BICKEL, ABELANET. AUTORE : 6315 Pubblicato a : Buffets & Receptions. commento : fort volume grand in-8, 893 pp., nombreuses planches hors-texte en noir et en couleurs, reliure éditeur. Bon ouvrage. Texte en français Formato : Paris, Vilo, s.d. (1983); Prezzo : 70€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
624 - TITOLO : STEGNER (Mabel). AUTORE : 632 Pubblicato a : Electric Blender Receipes. commento : in-8, 226 pp., cartonnage éditeur, jaquette (jaquette éfrangée). Original cloth binding in dust jacket, jacket fraying Formato : New York, Barrows, 1953; Prezzo : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
625 - TITOLO : SALTER (M.) & A.A. WHITNEY. AUTORE : 633 Pubblicato a : Delightful Food. with a foreword by Noel Coward and decorations by Oliver Messel. commento : in-8, 148 pp., 6 planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (rousseurs sur la jaquette) . First edition, with 6 full-page colour illustrations by Oliver Messel. Original crimson cloth binding with silver lettering to spine, dust jacket with some foxing Formato : London, Sidgwick and Jackson, 1957; Prezzo : 45€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
626 - TITOLO : BERTHOLLE (Louisette). AUTORE : 635 Pubblicato a : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. commento : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Formato : Paris, Albin-Michel, 1989; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
627 - TITOLO : BERTHOLLE (Louisette). AUTORE : 635 Pubblicato a : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. commento : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Formato : Paris, Albin-Michel, 1989; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
628 - TITOLO : BERTHOLLE (Louisette). AUTORE : 635 Pubblicato a : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. commento : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Formato : Paris, Albin-Michel, 1989; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
629 - TITOLO : COMBES (Steve). AUTORE : 636 Pubblicato a : Restaurant French for hoteliers, restaurateurs and catering students. With a foreword by Madame Prunier. commento : in-12, 127 pp., reliure éditeur, jaquette. A fine copy of the third edition. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Barrie & Rocklifs, 1969; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
630 - TITOLO : CLIFTON (Claire). AUTORE : 637 Pubblicato a : Edible Flowers. commento : in-12, 96 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Edible Flowers is a celebration of the visual beauty and culinary delights of the ancient art of flower cookery. Text by Claire Clifton. Many colour and black & white illustrations by Glynn Boyd Harte Formato : London, The Bodley Head, 1983; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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