Livres sur 'Gastronomie'Numero di risposte: 941
551 - TITOLO : ROUX (Michel & Albert). AUTORE : 482 Pubblicato a : New Classic Cuisine. With a chapter on wine by Michael Broadbent, illustrations by Paul Hogarth and photography by Anthony Blake. commento : petit in-4, 256 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London & Sydney, Macdonald, 1984; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
552 - TITOLO : ROUX (Michel & Albert). AUTORE : 483 Pubblicato a : The Roux Brothers on Patisserie. Photographs by Anthony Blake. commento : petit in-4, 255 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Recipes and ideas for pasties and desserts from the Masters Chefs of the celebrated Waterside Inn and Le Gavroche restaurants - each with 3 Michelin stars. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Macdonald, 1986; Prezzo : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
553 - TITOLO : ROUX (Albert). AUTORE : 484 Pubblicato a : Cher Albert. Answers to Everything Gastronomique. commento : in-8, 128 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Evening Standard, 1994; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
554 - TITOLO : SPAYDE (Jon). AUTORE : 485 Pubblicato a : Japanese cookery. A complete guide to the simple and elegant art of Japanese Cuisine. Introduction by Emi Kazuko. commento : in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. A very good book with an introduction by the famous journalist and writter Emi Kasuko. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Century Publishing, 1984; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
555 - TITOLO : KOBAYASHI (Yoko). AUTORE : 486 Pubblicato a : Complete Japanese cookbook. commento : grand in-8, 176 pp., illustrations en couleurs à pleine page, illustrations en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette (Original cloth binding in dust jacket). Formato : London, Hamlyn, 1985; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
556 - TITOLO : SCOTT (Consultant : David). AUTORE : 487 Pubblicato a : Japanese cooking. Pure & simple. commento : in-4, 120 pp., illustrations photographiques et figures, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : Leicester, Windward, 1986; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
557 - TITOLO : MARTIN (Peter & Joan). AUTORE : 489 Pubblicato a : Japanese Cooking. Foreword by Sir John Filcher. Illustrations by Clifton Karhu. commento : in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, André Deutsch, 1970; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
558 - TITOLO : LETOILE, MAINE & PETER. AUTORE : 490 Pubblicato a : La Cuisine. The complete book of French cooking. (By) Valerie Létoile, Monique Maine, Madeleine Peter. English-language editor : Jill Norman. commento : in-4, 549 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Over 1000 receipes from every region of France, in an excellent translate by Jill Norman Formato : London, Guild Publishing, 1987; Prezzo : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
559 - TITOLO : SAGASTIZABAL (Coordinacion Javier de). AUTORE : 491 Pubblicato a : Cocina Monacal de las Hermanas Clarisas. Fotografia José Luis Galiana, Illustracion Sor Isabel. commento : in-4, 238 pp., illustrations, reliure éditeur. Formato : Durango, Monasterio de San antonio de Padua, 1995; Prezzo : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
560 - TITOLO : SANTOS (Raphael Garcia). AUTORE : 492 Pubblicato a : Gastronomia de Navarra. commento : in-8, 295 pp., illustrations hors-texte, cartonnage éditeur. Formato : Donostia, Kriselv, 1990; Prezzo : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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