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Livres sur 'Gastronomie'
Numero di risposte: 941



521 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
441
Pubblicato a :
Drink.
commento :
in-8, 272 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette en état d'usage). First edition
Formato :
London, Burke Publishing Company Ltd. , 1948;
Prezzo :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



522 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
442
Pubblicato a :
Drink.
commento :
in-8, 272 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur. (sans jaquette). First edition
Formato :
London, Burke Publishing Company Ltd. , 1948;
Prezzo :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



523 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
443
Pubblicato a :
Food.
commento :
in-8, 272 pp., planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette abimée) . First edition. Illustrated with 8 colour plates and 9 b/w complement the text. This is an anthology of stories and poems about food and memorable meals, with attention given to wines. ( Gabler/Wine into Words 253-254 ). Original cloth binding in dust jacket, jacket worn
Formato :
London, Burke, 1949;
Prezzo :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



524 - TITOLO : SIMON & HEATON.
AUTORE :
444
Pubblicato a :
A calendar of food and wine.
commento :
in-8 carré, 268 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. (dos de la jaquette défraichie). First edition with illustrations by T.B.L. Huskinson. Original cloth binding, with dust jacket (jacket's spine damaged)
Formato :
London, Faber and Faber Ltd. , 1949;
Prezzo :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



525 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
445
Pubblicato a :
The Art of Good Living.
commento :
in-8, 197 pp., reliure éditeur, jaquette. A contirbution to the better understanding of food and drink together with a gastronomic vocabulary and a wine glossary. With a foreword by Sir Francis Meynell
Formato :
London, Michael Joseph, 1951;
Prezzo :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



526 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
446
Pubblicato a :
The Art of Good Living.
commento :
in-8, 197 pp., reliure éditeur. (sans jaquette). A contirbution to the better understanding of food and drink together with a gastronomic vocabulary and a wine glossary. With a foreword by Sir Francis Meynell
Formato :
London, Michael Joseph, 1951;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



527 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
447
Pubblicato a :
Mushrooms Galore: a Book of Mushroom Recipes.
commento :
in-8, 54 pp., cartonnage décoré de l'éditeur. First edition.Original decorated paper-covered boards
Formato :
London, Newman Neame, 1951;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



528 - TITOLO : RAY (Cyril).
AUTORE :
458
Pubblicato a :
Bollinger. Tradition of a Champagne family.
commento :
in-8, x-179 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Peter Davies, 1971;
Prezzo :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



529 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
460
Pubblicato a :
Wine and the Wine Trade. 2nd edition.
commento :
in-8, 129 pp., reliure éditeur (dos fané). Hardcover. Backstrip faded
Formato :
London, I. Pitman & Sons, 1934;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



530 - TITOLO : SIMON (André L.).
AUTORE :
461
Pubblicato a :
A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters.
commento :
in-8, vi-178 pp., reliure éditeur, jaquette.
Formato :
London, The Wine and Food Society, 1948;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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