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Livres sur 'Gastronomie'
Numero di risposte: 941



301 - TITOLO : CANADA.
AUTORE :
2116
Pubblicato a :
Food à la canadienne.
commento :
in-8, 96 pp., illustrations, broché.
Formato :
Otawa, Food Advisory Service, 1973;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



302 - TITOLO : PLAT (Sir Hugh).
AUTORE :
2116
Pubblicato a :
Delightes for Ladies. With Introduction by G.E. Fussell and Kathleen Rosemary Fussell.
commento :
in-8, XCI-106 pp., reliure éditeur, jaquette. (jaquette légèrement abimée). Original cloth binding in dust jacket. (dust jacket chipped)
Formato :
London, Crosby Lockwood, 1948;
Prezzo :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



303 - TITOLO : JAFFREY (Madhur).
AUTORE :
2117
Pubblicato a :
Far Eastern Cookery.
commento :
in-8, 304 pp., planches en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket).
Formato :
London, London, Guild Publishing, 1989;
Prezzo :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



304 - TITOLO : KENWARD J. & N. ROE..
AUTORE :
2118
Pubblicato a :
Swish fish. An entertaining guide to buying and cooking fish.
commento :
in-8, 153 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette (original cloth binding in dust jacket).
Formato :
London, Hodder and Stoughton, 1989;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



305 - TITOLO : HAYLOCK (Julie).
AUTORE :
2119
Pubblicato a :
Chocolates from Steeple Bumpstead.
commento :
in-4, 96 pp., illustrations dans et hors texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Sigwick & Jackson, 1989;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



306 - TITOLO : HARRIS & HOWELLS.
AUTORE :
2120
Pubblicato a :
Modern Ways of Growing and Cooking Vegetableslondon.
commento :
in-8, 224 pp., reliure éditeur, jaquette (original cloth binding in dust jacket).
Formato :
London, Pelham, 1972;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



307 - TITOLO : GUERARD (Michel).
AUTORE :
2121
Pubblicato a :
Cuisine Minceur. Translated and adapted by Caroline Conran.
commento :
in-8, 255 pp., illustrations hors-texte en couleurs et en noir dans le texte, broché. (paperback). English text. Pioneering work on the low-fat, low carbohydrate approach to haute cuisine. Includes 171 light and delicious recipes
Formato :
London, Pan books / MacMillan, 1977;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



308 - TITOLO : GOODFELLOW (Amanda).
AUTORE :
2122
Pubblicato a :
A Household Legacy with recipes drom Brewhouse Traditional & Wolefood company. Drawnings by Polly Mitchell.
commento :
petit in-4, 408 pp., illustrations, broché, couverture illustrée. Original limp, pictorial paper-covered boards
Formato :
London, Saffron Walden, 1989;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



309 - TITOLO : FREELING (Nicolas).
AUTORE :
2123
Pubblicato a :
Kitchen book. Illustrated by John Lawrence.
commento :
in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Hamish Hamilton, 1970;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



310 - TITOLO : ESCAIG (Roland).
AUTORE :
2124
Pubblicato a :
Hotels & restaurants Paris-Ile de France. La bible 2003. (Français-Anglais).
commento :
in-8 oblong, 240 pp., illustrations, cartonnage souple de l'éditeur.
Formato :
Paris, Egéditions, 2002;
Prezzo :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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