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Livres sur 'Gastronomie'
Numero di risposte: 941



291 - TITOLO : STOBART (Tom).
AUTORE :
2106
Pubblicato a :
The Cook's Encyclopaedia. Ingredients and processes.
commento :
grand in-8, 463 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition. Original cloth binding in dust wrappers
Formato :
London, Batsford, 1980;
Prezzo :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



292 - TITOLO : SOUTHEY (Paul).
AUTORE :
2107
Pubblicato a :
The Expert Carver. How to carve meat, poultry and game.
commento :
in-8, 128 pp., illustrations, cartonnage éditeur. Original illustrated binding
Formato :
London, Century, 1987;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



293 - TITOLO : SLEIGHT & HULL.
AUTORE :
2108
Pubblicato a :
The home book of Smoke Cooking meat, fish & game.
commento :
in-8, 156 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette (original cloth binding in dust jaket).
Formato :
Newton Abbot, David & Charles, 1973;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



294 - TITOLO : SCHMIDT A. & NAM INJA.
AUTORE :
2110
Pubblicato a :
The book of Hors d'Oeuvres and Canapes. Photography by Gerard Schmidt.
commento :
in-4, 304 pp., illustrations en couleurs, cartonnage éditeur (original illustrated binding).
Formato :
New York, Van Nostrand Reinhold, 1996;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



295 - TITOLO : SANTOS (Raphael Garcia).
AUTORE :
2111
Pubblicato a :
Lo mejor de la gastronomia espanola 2001.
commento :
in-8, 813 pp., illustrations, broché. Prix du Meilleur Livre de Références, Salon International du Livre de Gastronomie Périgueux 2001
Formato :
Barcelona, Ediciones Destino, 2000;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



296 - TITOLO : ROUND (Jeremy).
AUTORE :
2112
Pubblicato a :
The independant cook. Strategies for seasonal cooking. Illustrations by Michael Daley.
commento :
in-8, 336 pp., illustrations dans le texte, reliure éditeur, jaquette. (original cloth binding in dust jacket).
Formato :
London, Barrie & Jenkins, 1988;
Prezzo :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



297 - TITOLO : PANDYA (Michael).
AUTORE :
2113
Pubblicato a :
Complete Indian Cookbook.
commento :
grand in-8, 176 pp., illustrations en couleurs à pleine page, reliure éditeur, jaquette (Original cloth binding in dust jacket).
Formato :
London, Book Club Associates, 1981;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



298 - TITOLO : LETERRIER & XIRADAKIS.
AUTORE :
2114
Pubblicato a :
Fricassée de Meutres à la Bordelaise. Roman.
commento :
in-8, 228 pp., broché.
Formato :
Paris, La Table Ronde, 1994;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



299 - TITOLO : NICOLAIEFF & PHELAN.
AUTORE :
2114
Pubblicato a :
Cooking with Nina. A book of Russian Food, by Nina Nicolaieff and Nancy Phelan.
commento :
in-8, 176 pp, reliure éditeur, jaquette. First edition. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Macmillan, 1971;
Prezzo :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



300 - TITOLO : MILLER (Gloria Bley).
AUTORE :
2115
Pubblicato a :
The Thousand Recipe Chinese Cookbook.
commento :
fort volume grand in-8, 926 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette (petits accrocs à la jaquette). First Edition. Original cloth binding in dust jacket, the jacket edgeworn and chipped with small tears
Formato :
London, Hamlyn, 1966;
Prezzo :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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