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Books on 'Recettes'
Number of answers: 11



1 - TITLE : CARLUCCIO (Antonio).
AUTHOR :
2052
Published with :
Italian recipes.
comment :
in-8, 144 pp., cartonnage éditeur.
Format :
London, Book for real Cooks, 1994;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



2 - TITLE : CARLUCCIO (Antonio).
AUTHOR :
2053
Published with :
An invitation to Italian Cooking.
comment :
in-8, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket
Format :
London, Pavilion, 1996;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



3 - TITLE : EVELYN (John).
AUTHOR :
2054
Published with :
Cook. The manuscript receipt book of John Evelyn, edited by Christopher Driver.
comment :
in-8, 214 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
Devon, Prospect Books, 1997;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



4 - TITLE : FORBES (Leslie).
AUTHOR :
2055
Published with :
A Table in Provence. Classic recipes from South of france.
comment :
in-8, 160 pp. illustrées en couleurs, broché. (paperback).
Format :
London, Penguin Books, 1990;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



5 - TITLE : CARLUCCIO (Antonio).
AUTHOR :
2057
Published with :
An invitation to Italian Cooking.
comment :
in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. First english edition
Format :
London, Pavilion, 1986;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



6 - TITLE : KRANZ (Peter & Nancy).
AUTHOR :
2059
Published with :
The sauce cook book.
comment :
in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Long dedication signed by the authors
Format :
New York, Stay and Day, 1966;
Price :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



7 - TITLE : DIAT (Louis).
AUTHOR :
2060
Published with :
Sauces, French & Famous.
comment :
in-8, 156 pp., 2 ff., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. Louis Diat was chef of the Ritz - New York
Format :
London, Hammond, 1964;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



8 - TITLE : BLANCH (Lesley).
AUTHOR :
2062
Published with :
From Wilder Shores. The tables of my travels.
comment :
in-8, 6 ff., 179 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket
Format :
London, John Murray, 1989;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



9 - TITLE : LAURENCE (Tante).
AUTHOR :
2176
Published with :
Le Grand Livre de Cuisine.
comment :
grand in-8, 426 pp., 1 f., cartonnage éditeur.
Format :
Anvers, L. Opdebeek, s.d. (vers 1930);
Price :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



10 - TITLE : MARIE (Tante).
AUTHOR :
2178
Published with :
La Véritable Cuisine de Famille contenant 1000 recettes et 500 menus. Nouvelle édition revue et augmentée.
comment :
in-12, 480 pp., cartonnage éditeur, imprimé.
Format :
Paris, Taride, ( vers 1923);
Price :
50
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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