Books on 'Patisserie'Number of answers: 4
1 - TITLE : QUENTIN (Pierre). AUTHOR : 286 Published with : comment : Format : Paris, Librairie Agricole de la Maison Rustique, 1930; Price : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
2 - TITLE : AUTHOR : 406 Published with : comment : Format : S.l., Chez l'auteur, 1982; Price : 70€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
3 - TITLE : FRANCHIOLO (P.-J.). AUTHOR : 409 Published with : L'Art chez le Patissier Confiseur-glacier. comment : Format : Paris, L'auteur, 1966; Price : 100€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
4 - TITLE : ROUX (Michel & Albert). AUTHOR : 482 Published with : New Classic Cuisine. With a chapter on wine by Michael Broadbent, illustrations by Paul Hogarth and photography by Anthony Blake. comment : Format : London & Sydney, Macdonald, 1984; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research