Books on 'Cuisine'Number of answers: 34
31 - TITLE : JOHNSTON (Mireille). AUTHOR : 5512 Published with : The Cuisine of the Rose: Classical French cooking from Burgundy and Lyonnais. Illustrations by Glaser Milton. comment : in-8, 313 pp., broché. Very Good "Whenever I think of the joy of living, the pleasure of a perfect dish served with a perfect wine, I see Burgundy...Practica, uncomplicated, full of atmosphere and wisdom...a truly exciting cookbook. " Paperback Format : London, Penguin, 1984; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
32 - TITLE : FOUGERE (Marie). AUTHOR : 615 Published with : La cuisine au fromage de chèvre. comment : in-12, 96 pp., broché. Format : Prats, Utovie, 1993; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
33 - TITLE : TABUR (Sylvia). AUTHOR : 616 Published with : Congélation et bonne cuisine. comment : in-12 oblong, 359 pp., broché. Format : Paris, Stock, 1976; Price : 5€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
34 - TITLE : MARIE (Tante). AUTHOR : 837 Published with : La Véritable Cuisine de Famille contenant 1000 recettes et 500 menus. Nouvelle édition revue et augmentée. comment : in-12, 480 pp., cartonnage original imprimé, dos refait en toile. (exemplaire moyen, quelques annotations à l'encre). Format : Paris, Taride, s.d.; Price : 40€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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