Livres sur 'Vin'Muchas respuestas: 298
161 - TITULO : RAY (Cyril). AUTOR : 458 Publicado en : Bollinger. Tradition of a Champagne family. comentario : in-8, x-179 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Peter Davies, 1971; Precio : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
162 - TITULO : SIMON (André L.). AUTOR : 460 Publicado en : Wine and the Wine Trade. 2nd edition. comentario : in-8, 129 pp., reliure éditeur (dos fané). Hardcover. Backstrip faded Formato : London, I. Pitman & Sons, 1934; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
163 - TITULO : SIMON (André L.). AUTOR : 461 Publicado en : A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters. comentario : in-8, vi-178 pp., reliure éditeur, jaquette. Formato : London, The Wine and Food Society, 1948; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
164 - TITULO : HARAUCOURT (Edmond). AUTOR : 462 Publicado en : Le Musée de la double soif. comentario : in-4, 42 pp., cartonnage éditeur. Illustré de 3 planches hors-texte en couleurs, 3 gravures sur bois à pleine page, figures dans le texte; couverture illustrée d'une grande composition gravée sur bois Formato : S.l., Edité par Cusenier, 1925; Precio : 60€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
165 - TITULO : SIMON (André L.). AUTOR : 462 Publicado en : The International Wine and Food Society's Gazetteer of Wines. comentario : in-8, 312 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First. First edition. Original cloth binding with dust jacket. A geographical directory of the wines and vineyards of the world - a useful reference. André Simon's last work Formato : London, The International Wine and Food Publishing Company, (1972); Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
166 - TITULO : SIMON (André L.). AUTOR : 463 Publicado en : A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters. comentario : in-8, vi-178 pp., reliure éditeur. ( sans jaquette). Formato : London, The Wine and Food Society, 1948; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
167 - TITULO : SIMON (André L.). AUTOR : 464 Publicado en : What about Wine?. comentario : in-12, 56 pp., illustrations, reliure éditeur (sans jaquette). First edition. Marks on spine and boards, without dustjacket. A series of questions about various wines answered by Simon, the founder and President of the Wine and Food Society. Illustrated with photographs and wood engravings by David Gentlemen Formato : London, Newman Neame, 1953; Precio : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
168 - TITULO : RAY (Cyril). AUTOR : 465 Publicado en : The new book of Italian Wines. comentario : in-8, 158 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Sidgwick & Jackson, 1982; Precio : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
169 - TITULO : RAY (Cyril). AUTOR : 469 Publicado en : The wines of France. comentario : petit in-8, 205 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition Formato : London, Allen Lane, 1976; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
170 - TITULO : RAY (Cyril). AUTOR : 470 Publicado en : The wines of Italy. With colour photographs by Ekhard van Houten and maps by Audrey Frew. comentario : in-8, 192 pp., illustrations et cartes en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Formato : London , Octopus Books, 1966; Precio : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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