Nos coordonnées
francais  Français
allemand  Deutsch
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'Gastronomie'
Muchas respuestas: 941



61 - TITULO : WILSON (Christine).
AUTOR :
1064
Publicado en :
Secret of Eastern cooking.
comentario :
in-8, 233 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Arlington Books, 1966;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



62 - TITULO : COADY (Chantal).
AUTOR :
1065
Publicado en :
Chocolate. The food of the gods. Illustrated by Liz Wright.
comentario :
in-8, 120 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Signed by the author
Formato :
London, Pavillon, 1993;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



63 - TITULO : VERGE (Roger).
AUTOR :
1066
Publicado en :
Cuisine of the sun. Edited and adaptated by Caroline Conran.
comentario :
in-8, 304 pp., illustrations en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First British edition
Formato :
London, MacMillan, 1979;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



64 - TITULO : SANTA MARIA (Jack).
AUTOR :
1067
Publicado en :
Indian sweet cookery.
comentario :
in-8, 144 pp., broché. (paperback).
Formato :
London, Rider & Co, 1979;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



65 - TITULO : LAUNAY (André).
AUTOR :
1068
Publicado en :
Caviare & after. The truth about luxury food. With drawnings by Carol Barker.
comentario :
in-8, 160 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Macdonald, 1964;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



66 - TITULO : WRETMAN (Tore).
AUTOR :
1070
Publicado en :
Ur främmande grytor. Mat från hela världen.
comentario :
in-8, 136 pp., illustrations, cartonnage illustré de l'éditeur. Original decarated binding. Illustrated by Jerry Roupe. Dedicace to the chef Pierre Descreux, signed by the author : "a Pierre Descreux à qui je dois les meilleurs repas de ma vie..."
Formato :
Västerås, ICA Forlaget, 1953;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



67 - TITULO : BLANC (Raymond).
AUTOR :
1075
Publicado en :
Recipes from Le Manoir aux Quat' Saisons.
comentario :
in-4, 280 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Guild Publishing, 1988;
Precio :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



68 - TITULO : MOSIMANN (Anton).
AUTOR :
1076
Publicado en :
Cuisine à la Carte. Introduction by Quentin Crewe.
comentario :
petit in-4, 304 pp., planches en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Northwood Books, 1981;
Precio :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



69 - TITULO : MOSIMANN (Anton).
AUTOR :
1077
Publicado en :
Sellfish. The art of sellfish cookerie with an illustrated directory.
comentario :
in-4, 207 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A comprehensive guide to seafood from all over the world, suberbly illustrated troughout with step-by-step preparation details. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
England, Hamlyn, 1987;
Precio :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



70 - TITULO : MOSIMANN (Anton).
AUTOR :
1078
Publicado en :
Cooking with Mosimann.
comentario :
in-8, 213 pp., illustrations, broché. (paperback).
Formato :
London, PaperMac, 1989;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Hacer una nueva investigación