Livres sur 'Gastronomie'Muchas respuestas: 941
61 - TITULO : WILSON (Christine). AUTOR : 1064 Publicado en : Secret of Eastern cooking. comentario : in-8, 233 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Arlington Books, 1966; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
62 - TITULO : COADY (Chantal). AUTOR : 1065 Publicado en : Chocolate. The food of the gods. Illustrated by Liz Wright. comentario : in-8, 120 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Signed by the author Formato : London, Pavillon, 1993; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
63 - TITULO : VERGE (Roger). AUTOR : 1066 Publicado en : Cuisine of the sun. Edited and adaptated by Caroline Conran. comentario : in-8, 304 pp., illustrations en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First British edition Formato : London, MacMillan, 1979; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
64 - TITULO : SANTA MARIA (Jack). AUTOR : 1067 Publicado en : Indian sweet cookery. comentario : in-8, 144 pp., broché. (paperback). Formato : London, Rider & Co, 1979; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
65 - TITULO : LAUNAY (André). AUTOR : 1068 Publicado en : Caviare & after. The truth about luxury food. With drawnings by Carol Barker. comentario : in-8, 160 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Macdonald, 1964; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
66 - TITULO : WRETMAN (Tore). AUTOR : 1070 Publicado en : Ur främmande grytor. Mat från hela världen. comentario : in-8, 136 pp., illustrations, cartonnage illustré de l'éditeur. Original decarated binding. Illustrated by Jerry Roupe. Dedicace to the chef Pierre Descreux, signed by the author : "a Pierre Descreux à qui je dois les meilleurs repas de ma vie..." Formato : Västerås, ICA Forlaget, 1953; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
67 - TITULO : BLANC (Raymond). AUTOR : 1075 Publicado en : Recipes from Le Manoir aux Quat' Saisons. comentario : in-4, 280 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Guild Publishing, 1988; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
68 - TITULO : MOSIMANN (Anton). AUTOR : 1076 Publicado en : Cuisine à la Carte. Introduction by Quentin Crewe. comentario : petit in-4, 304 pp., planches en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Northwood Books, 1981; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
69 - TITULO : MOSIMANN (Anton). AUTOR : 1077 Publicado en : Sellfish. The art of sellfish cookerie with an illustrated directory. comentario : in-4, 207 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A comprehensive guide to seafood from all over the world, suberbly illustrated troughout with step-by-step preparation details. Original cloth binding in dust jacket Formato : England, Hamlyn, 1987; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
70 - TITULO : MOSIMANN (Anton). AUTOR : 1078 Publicado en : Cooking with Mosimann. comentario : in-8, 213 pp., illustrations, broché. (paperback). Formato : London, PaperMac, 1989; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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