Nos coordonnées
francais  Français
allemand  Deutsch
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'Gastronomie'
Muchas respuestas: 941



31 - TITULO : HOM (Ken).
AUTOR :
1015
Publicado en :
Encyclopedia of Chinese cookery techniques.
comentario :
in-4, 345 pp., illustrations en noir et blanc, planches hors-texte en couleurs, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding, in dust jacket. By Ken Hom with Harvey Steiman
Formato :
London, Ebury Press, 1984;
Precio :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



32 - TITULO : GROSSMAN (Ruth and Bob).
AUTOR :
1016
Publicado en :
The Chinese-Kosher Cookbook.
comentario :
in-8, xii-80 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, W.H. Allen, 1964;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



33 - TITULO : WILLS (Judith).
AUTOR :
1018
Publicado en :
The Food Bible. The ultimate guide to all that's good and bad in the food we eat.
comentario :
in-4, 320 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Quadrille Publishing, 1998;
Precio :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



34 - TITULO : RABAUDY (Nicolas de).
AUTOR :
1019
Publicado en :
Spaghetti, truffes noires et voluptés gourmandes.
comentario :
in-8, 144 pp., broché.
Formato :
Rodez, Editions du Rouergue, 2005;
Precio :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



35 - TITULO : GRASSE (Pierre -P.).
AUTOR :
1020
Publicado en :
Petit bréviaire de la gastronomie périgourdine. Illustré de bois gravé de Maurice Albe. (suivi de) Recettes de cuisines anciennes ou inédites (d'Hippolyte Grassé).
comentario :
in-8, 121 pp., 3 ff., reliure éditeur. Seconde édition
Formato :
Périgueux, Fanlac, 1990;
Precio :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



36 - TITULO : MARTIN (Pedro).
AUTOR :
1022
Publicado en :
Pintxos donostiarras. Basado en una idea de Jaime Franco, fotografias Alberto Perez.
comentario :
in-8, 347 pp., cartonnage éditeur. Texte en espagnol, basque et andoran. Prologo de Juan Mari Arzak
Formato :
S.l., Lur, (1992);
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



37 - TITULO : BURDETT (Osbert).
AUTOR :
1024
Publicado en :
A Little Book of Cheese.
comentario :
in-12, 98 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition, with attractive woodcuts by Pauline Baumann, a delightful small book on many aspects of cheese and methods of cheese making. Inscription on front end-paper, otherwise a good clean copy. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Gerald Howe, 1935;
Precio :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



38 - TITULO : GUERARD (Michel).
AUTOR :
1026
Publicado en :
Cuisine Minceur. Translated and adapted by Caroline Conran.
comentario :
in-8, 413 pp., illustrations hors-texte en couleurs et en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Pioneering work on the low-fat, low carbohydrate approach to haute cuisine. Includes 171 light and delicious recipes. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, MacMillan, 1977;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



39 - TITULO : COCINA).
AUTOR :
1027
Publicado en :
Cocina de hoy. Cuisos caseros. Completa guia de combinaciones destinadas a presidir y al mismo tiempo enriqueecer con su presencia la cocina hogarena.
comentario :
in-8, 152 pp., illustrations, broché.
Formato :
Barcelona, Altorrey, 1994;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



40 - TITULO : DUMAS (Alexandre).
AUTOR :
1032
Publicado en :
Dumas on Food. Selection from "Le Grand Dictionnaire de Cuisine" Translated by Alan and Jane Davidson.
comentario :
in-8, 323 pp., quelques illustrations en noir, reliure percaline illustrée de l'éditeur, étui.
Formato :
London, Folio Society, 1978;
Precio :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Hacer una nueva investigación