Livres sur 'Gastronomie'Muchas respuestas: 941
21 - TITULO : CONIL (Jean). AUTOR : 1003 Publicado en : Cuisine Fraicheur by Jean Conil with Roy Perrott. Foreword by Anne Willan. comentario : in-8, 226 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Photographs by Chris Pearsall, Paul Turner, illustrations by Liza Adamczewski. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Aurum Press, 1987; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
22 - TITULO : CONIL (Jean). AUTOR : 1004 Publicado en : Gastronomic Tour de France. comentario : in-8 carré, 376 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First Edition. 24 b/w photos and 19 b/w maps. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, George Allen & Unwin, 1959; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
23 - TITULO : CONIL (Jean). AUTOR : 1005 Publicado en : For Epicures only. comentario : in-8, 181 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Werner Laurie Limited, 1952; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
24 - TITULO : RAYNOUARD (F.J.M.). AUTOR : 1007 Publicado en : Discours sur les Boissons. Séance du 5 novembre 1814. comentario : in-12, 16 pp., sans reliure. Tiré à part, extrait du Moniteur du 6 novembre 1814 Formato : (Paris, Moniteur, 1814); Precio : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
25 - TITULO : MORTLOCK & WILLIAMS. AUTOR : 1008 Publicado en : The flowing bowl. A book of blithe spirit and blue devil. comentario : in-12, 259 pp., reliure bleue de l'éditeur. Original blue cloth binding Formato : London, Hutchinson, s.d.; Precio : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
26 - TITULO : AYLETT (Mary). AUTOR : 1009 Publicado en : Country Wines. comentario : in-12, 192 pp., reliure éditeur. Original cloth binding Formato : London, Odhams Press, 1953; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
27 - TITULO : MENDELSOHN (Oscar A.). AUTOR : 1010 Publicado en : Drinking with Pepys. comentario : in-8, x-125 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Macmillan, 1963; Precio : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
28 - TITULO : SHOWERS (J.-G.). AUTOR : 1012 Publicado en : Welcome Inn. comentario : in-8, 158 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Author signed on title Formato : Derby, Pilgrim Press, 1952; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
29 - TITULO : SIMON (André L.). AUTOR : 1013 Publicado en : The Art of Good Living. A Contribution to the better Understanding of Food and Drink together with a Gastronomic Vocabulary and a Wine Dictionary. With a frontispiece after Daumier and a forewod by Maurice Healy. comentario : in-8, 201 pp., reliure éditeur, jaquette. Bel exemplaire. Original cloth binding in dust jacket. Second impression Formato : London, Constable, 1929; Precio : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
30 - TITULO : HILLGARTH (Mary). AUTOR : 1014 Publicado en : Spanish cookery, with colour photographs by Kenneth Swain and line drawning by Stewart Black. comentario : in-8, 200 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Ex-libris Anton Mosimann Formato : London, International Wine & Food, 1970; Precio : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Hacer una nueva investigación