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Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



611 - TITEL :
AUTOR :
622
Veröffentlicht in :
A Catechism concerning Cheeses with a Glossary of Cheeses and Cheese Dishes.
Kommentar :

Format :
London, Wine and Food Society, 1936;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



612 - TITEL : YOUNGER (William).
AUTOR :
623
Veröffentlicht in :
Gods, Men, and Wine.
Kommentar :
petit in-4, 526 pages with numerous illustrations plus colour plates., Cloth; corners slightly bumped; an excellent copy with the slightly chipped and torn dustwrapper. "A splendid humanistic study of wine through the ages, from before Sumer down to the end of the Victorian era"
Format :
London, The Wine and Food Society/ Michael Joseph, 1966;
Preis :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



613 - TITEL : RAFFAEL (Michael).
AUTOR :
624
Veröffentlicht in :
Provence. Twelve Journeys with a Gastronome.
Kommentar :

Format :
London, George Philip, 1990;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



614 - TITEL : TRUSLER (John).
AUTOR :
6244
Veröffentlicht in :
The Art of Carving excerpted from The Honours of the Table (1788).
Kommentar :

Format :
Cambridge, University Press, 1932;
Preis :
45
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



615 - TITEL : ASHER (Gerald).
AUTOR :
6246
Veröffentlicht in :
On Wine. With an introduction by Elisabeth David.
Kommentar :

Format :
London, Jill Norman & Hobhouse, 1983;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



616 - TITEL : FRANCINE.
AUTOR :
625
Veröffentlicht in :
Vogue. French Cookery by Francine edited by Mary Reynolds, drawnings by David Gentleman.
Kommentar :
in-4, 160 pp., reliure editeur, jaquette . Original cloth binding in dust jacket
Format :
Glasgow & London, Collins with The Conde Nast Publications, 1976;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



617 - TITEL : WILLAN (Anne).
AUTOR :
626
Veröffentlicht in :
The Observer. French Cookery School, by Anne Willan of La Varenne - Paris. With An Anthology of French Cooking and Kitchen Terms compiled by Jane Grigson.
Kommentar :
in-4, 305 pp., nombreuses illustrations, reliure editeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Macdonald, 1980;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



618 - TITEL : SPENCER (Colin).
AUTOR :
627
Veröffentlicht in :
Cordon Vert : 52 Vegetarian Gourmet Dinner Party Menus.
Kommentar :

Format :
Wellingborough, Thorsons Publishing, 1985;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



619 - TITEL : SAULNIER (Louis).
AUTOR :
628
Veröffentlicht in :
Le Repertoire de la Cuisine. Translated from the Original French Edition by E.Brunet.
Kommentar :

Format :
London, Leon Jaeggi & Sons Ltd,, 1982;
Preis :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



620 - TITEL : BLANC (Georges).
AUTOR :
6285
Veröffentlicht in :
The Natural Cuisine of Georges Blanc. Photography by Christopher Baker.
Kommentar :

Format :
London, Webb & Bower, 1987;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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