Nos coordonnées
francais  Français
espagnol  Espanol
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



541 - TITEL : CARLOS.
AUTOR :
4694
Veröffentlicht in :
Les recettes sympa du Captain' Carlos. Pour 5-15 ans.
Kommentar :

Format :
Paris, Jean-Pierre Tallandier, 1987;
Preis :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



542 - TITEL : RAY (Cyril).
AUTOR :
470
Veröffentlicht in :
The wines of Italy. With colour photographs by Ekhard van Houten and maps by Audrey Frew.
Kommentar :

Format :
London , Octopus Books, 1966;
Preis :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



543 - TITEL : RAY (Cyril).
AUTOR :
471
Veröffentlicht in :
The guide to Wine.
Kommentar :

Format :
London, Peerage Books, 1982;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



544 - TITEL : HEALY (Maurice).
AUTOR :
473
Veröffentlicht in :
Stay Me With Flagons, A book about wine & other things.
Kommentar :

Format :
London, Michael Joseph, 1949;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



545 - TITEL : HEALY (Maurice).
AUTOR :
474
Veröffentlicht in :
Stay Me With Flagons, A book about wine & other things.
Kommentar :

Format :
London, Michael Joseph, 1954;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



546 - TITEL : HEALY (Maurice).
AUTOR :
475
Veröffentlicht in :
The Old Munster Circuit. A book of Memories and Traditions.
Kommentar :

Format :
London, Michael Joseph, 1948;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



547 - TITEL : RAY (Cyril).
AUTOR :
476
Veröffentlicht in :
Stay Me With Flagons, A book about wine & other things.
Kommentar :

Format :
London, Michael Joseph, 1940;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



548 - TITEL : FOGON.
AUTOR :
478
Veröffentlicht in :
Cuadernos del Fogon I. Relatos Culinarios.
Kommentar :

Format :
Barcelona, Zendrera Zariquiey, 2003;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



549 - TITEL : SPAYDE (Jon).
AUTOR :
479
Veröffentlicht in :
Japanese cookery. A complete guide to the simple and elegant art of Japanese Cuisine. Introduction by Emi Kazuko.
Kommentar :

Format :
London, Ward Lock, 1988;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



550 - TITEL : ROUX (Michel & Albert).
AUTOR :
481
Veröffentlicht in :
The Roux Brothers. French country cooking. Photographs by Martin Brigdale.
Kommentar :

Format :
London, Sidgwick & Jackson, 1989;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Eine neue Forschung machen