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Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



51 - TITEL : ROUFF (Marcel).
AUTOR :
1049
Veröffentlicht in :
The passionate Epicure. La vie et la passion de Dodin-Bouffant, gourmet. Translated by Claude, with a preface by Lawrence Durrell, illustrated by Charles Mozley.
Kommentar :
petit in-8 carré, 168 pp., illustrations hors-texte, reliure toile beige de l'éditeur . First UK edition. No jacket. A novel set in the Jura region of France. A witty account of the struggle between duty and self-indulgence: duty to the sacred art of gastronomy and indulgence in the pleasures which only pretty women can provide. Original cloth binding without dust jacket
Format :
London, Faber & Faber, 1961;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



52 - TITEL : DAVID (Elizabeth).
AUTOR :
1054
Veröffentlicht in :
French Provincial Cooking. Illustrated by Juliet Renny.
Kommentar :
in-8, 519 pp., reliure éditeur, jaquette. Second and best edition of the Author's best book. (M. Patten/Books for cooks n 415). Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Michael Joseph, 1965;
Preis :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



53 - TITEL : REBOUX (Paul).
AUTOR :
1055
Veröffentlicht in :
Diet and pleasure. The art of enjoying medical regimes.
Kommentar :
in-8, xiv-248 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First British edition. Previous owner name on the first endpaper
Format :
London, Putnam, 1932;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



54 - TITEL : FREUD (Clement).
AUTOR :
1056
Veröffentlicht in :
"... No-one else has complained". Illustrations by Richard Wilson.
Kommentar :
in-8, 90 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Elm Tree Book, 1988;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



55 - TITEL : WRETMAN (Tore).
AUTOR :
1057
Veröffentlicht in :
Menu. En Samling Kulinariska Anteckningar Med Noggrant Utprovade Recept Och Gastronomiska Anvisningar Samt Kommentarer. Illustrated by Yngv Svalander .
Kommentar :
in-8, 260 pp., reliure éditeur, jaquette. (jaquette légèrement éffrangée). Original cloth binding in dust jacket (slighty chipped jacket). Dediace to the chef Pierre Decreux, signed from the author
Format :
Stockholm, Forum, 1958;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



56 - TITEL : JAFFREY (Madhur).
AUTOR :
1058
Veröffentlicht in :
Indian cookery.
Kommentar :
in-8, 200 pp., broché. (paperback).
Format :
London, British Broadcasting Corporation, 1982;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



57 - TITEL : HOLUIGUE (Diane).
AUTOR :
1059
Veröffentlicht in :
The top one hundred dishes of Provence. Illustrated by Skye Rogers.
Kommentar :
petit in-4, 143 pp. illustrées, cartonnage éditeur. Original illustrated binding
Format :
London, Merehust, 1993;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



58 - TITEL : ANDROUET (Pierre).
AUTOR :
1060
Veröffentlicht in :
Guide to cheeses.
Kommentar :
in-8, 551 pp., planches en couleurs, broché. (paperback).
Format :
London, Aidan Ellis, 1993;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



59 - TITEL : HOM (Ken).
AUTOR :
1061
Veröffentlicht in :
Chinese cookery.
Kommentar :
in-8, 268 pp., broché. (paperback).
Format :
London, BBC, 1984;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



60 - TITEL : BEER).
AUTOR :
1063
Veröffentlicht in :
Word for word, an Encyclopedia of Beer. Illustrations by Derrick Harris. With an introduction by Ivor Brown.
Kommentar :
in-8, 37 pp., cartonnage illustré de l'éditeur. Original illustrated binding
Format :
London, Whitbread & Co, 1953;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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