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Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



31 - TITEL : HOM (Ken).
AUTOR :
1015
Veröffentlicht in :
Encyclopedia of Chinese cookery techniques.
Kommentar :
in-4, 345 pp., illustrations en noir et blanc, planches hors-texte en couleurs, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding, in dust jacket. By Ken Hom with Harvey Steiman
Format :
London, Ebury Press, 1984;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



32 - TITEL : GROSSMAN (Ruth and Bob).
AUTOR :
1016
Veröffentlicht in :
The Chinese-Kosher Cookbook.
Kommentar :
in-8, xii-80 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, W.H. Allen, 1964;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



33 - TITEL : WILLS (Judith).
AUTOR :
1018
Veröffentlicht in :
The Food Bible. The ultimate guide to all that's good and bad in the food we eat.
Kommentar :
in-4, 320 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Quadrille Publishing, 1998;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



34 - TITEL : RABAUDY (Nicolas de).
AUTOR :
1019
Veröffentlicht in :
Spaghetti, truffes noires et voluptés gourmandes.
Kommentar :
in-8, 144 pp., broché.
Format :
Rodez, Editions du Rouergue, 2005;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



35 - TITEL : GRASSE (Pierre -P.).
AUTOR :
1020
Veröffentlicht in :
Petit bréviaire de la gastronomie périgourdine. Illustré de bois gravé de Maurice Albe. (suivi de) Recettes de cuisines anciennes ou inédites (d'Hippolyte Grassé).
Kommentar :
in-8, 121 pp., 3 ff., reliure éditeur. Seconde édition
Format :
Périgueux, Fanlac, 1990;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



36 - TITEL : MARTIN (Pedro).
AUTOR :
1022
Veröffentlicht in :
Pintxos donostiarras. Basado en una idea de Jaime Franco, fotografias Alberto Perez.
Kommentar :
in-8, 347 pp., cartonnage éditeur. Texte en espagnol, basque et andoran. Prologo de Juan Mari Arzak
Format :
S.l., Lur, (1992);
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



37 - TITEL : BURDETT (Osbert).
AUTOR :
1024
Veröffentlicht in :
A Little Book of Cheese.
Kommentar :
in-12, 98 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition, with attractive woodcuts by Pauline Baumann, a delightful small book on many aspects of cheese and methods of cheese making. Inscription on front end-paper, otherwise a good clean copy. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Gerald Howe, 1935;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



38 - TITEL : GUERARD (Michel).
AUTOR :
1026
Veröffentlicht in :
Cuisine Minceur. Translated and adapted by Caroline Conran.
Kommentar :
in-8, 413 pp., illustrations hors-texte en couleurs et en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Pioneering work on the low-fat, low carbohydrate approach to haute cuisine. Includes 171 light and delicious recipes. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, MacMillan, 1977;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



39 - TITEL : COCINA).
AUTOR :
1027
Veröffentlicht in :
Cocina de hoy. Cuisos caseros. Completa guia de combinaciones destinadas a presidir y al mismo tiempo enriqueecer con su presencia la cocina hogarena.
Kommentar :
in-8, 152 pp., illustrations, broché.
Format :
Barcelona, Altorrey, 1994;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



40 - TITEL : DUMAS (Alexandre).
AUTOR :
1032
Veröffentlicht in :
Dumas on Food. Selection from "Le Grand Dictionnaire de Cuisine" Translated by Alan and Jane Davidson.
Kommentar :
in-8, 323 pp., quelques illustrations en noir, reliure percaline illustrée de l'éditeur, étui.
Format :
London, Folio Society, 1978;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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