Livres sur 'Gastronomie'Nombre de réponse(s): 941
         
         
		 
		 
		 | 51 - TITRE :  ROUFF (Marcel). AUTEUR :  1049
 Publié à : The passionate Epicure. La vie et la passion de Dodin-Bouffant, gourmet. Translated by Claude, with a preface by Lawrence Durrell, illustrated by Charles Mozley.
 Commentaire :
 Format : London, Faber & Faber, 1961;
 Prix : 20€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 52 - TITRE :  DAVID (Elizabeth). AUTEUR :  1054
 Publié à : French Provincial Cooking. Illustrated by Juliet Renny.
 Commentaire :
 Format : London, Michael Joseph, 1965;
 Prix : 35€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 53 - TITRE :  REBOUX (Paul). AUTEUR :  1055
 Publié à : Diet and pleasure. The art of enjoying medical regimes.
 Commentaire :
 Format : London, Putnam, 1932;
 Prix : 25€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 54 - TITRE :  FREUD (Clement). AUTEUR :  1056
 Publié à : "... No-one else has complained". Illustrations by Richard Wilson.
 Commentaire :
 Format : London, Elm Tree Book, 1988;
 Prix : 10€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 55 - TITRE :  WRETMAN (Tore). AUTEUR :  1057
 Publié à : Menu. En Samling Kulinariska Anteckningar Med Noggrant Utprovade Recept Och Gastronomiska Anvisningar Samt Kommentarer. Illustrated by Yngv Svalander .
 Commentaire :
 Format : Stockholm, Forum, 1958;
 Prix : 20€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 56 - TITRE :  JAFFREY (Madhur). AUTEUR :  1058
 Publié à : Indian cookery.
 Commentaire :
 Format : London, British Broadcasting Corporation, 1982;
 Prix : 10€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 57 - TITRE :  HOLUIGUE (Diane). AUTEUR :  1059
 Publié à : The top one hundred dishes of Provence. Illustrated by Skye Rogers.
 Commentaire :
 Format : London, Merehust, 1993;
 Prix : 10€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 58 - TITRE :  ANDROUET (Pierre). AUTEUR :  1060
 Publié à : Guide to cheeses.
 Commentaire :
 Format : London, Aidan Ellis, 1993;
 Prix : 10€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 59 - TITRE :  HOM (Ken). AUTEUR :  1061
 Publié à : Chinese cookery.
 Commentaire :
 Format : London, BBC, 1984;
 Prix : 10€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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		 | 60 - TITRE :  BEER). AUTEUR :  1063
 Publié à : Word for word, an Encyclopedia of Beer. Illustrations by Derrick Harris. With an introduction by Ivor Brown.
 Commentaire :
 Format : London, Whitbread & Co, 1953;
 Prix : 10€
 Disponible - Librairie MILLESCAMPS
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