Livres sur 'Gastronomie'Numero di risposte: 941
61 - TITOLO : WILSON (Christine). AUTORE : 1064 Pubblicato a : Secret of Eastern cooking. commento : in-8, 233 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Arlington Books, 1966; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
62 - TITOLO : COADY (Chantal). AUTORE : 1065 Pubblicato a : Chocolate. The food of the gods. Illustrated by Liz Wright. commento : in-8, 120 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Signed by the author Formato : London, Pavillon, 1993; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
63 - TITOLO : VERGE (Roger). AUTORE : 1066 Pubblicato a : Cuisine of the sun. Edited and adaptated by Caroline Conran. commento : in-8, 304 pp., illustrations en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First British edition Formato : London, MacMillan, 1979; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
64 - TITOLO : SANTA MARIA (Jack). AUTORE : 1067 Pubblicato a : Indian sweet cookery. commento : in-8, 144 pp., broché. (paperback). Formato : London, Rider & Co, 1979; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
65 - TITOLO : LAUNAY (André). AUTORE : 1068 Pubblicato a : Caviare & after. The truth about luxury food. With drawnings by Carol Barker. commento : in-8, 160 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Macdonald, 1964; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
66 - TITOLO : WRETMAN (Tore). AUTORE : 1070 Pubblicato a : Ur främmande grytor. Mat från hela världen. commento : in-8, 136 pp., illustrations, cartonnage illustré de l'éditeur. Original decarated binding. Illustrated by Jerry Roupe. Dedicace to the chef Pierre Descreux, signed by the author : "a Pierre Descreux à qui je dois les meilleurs repas de ma vie..." Formato : Västerås, ICA Forlaget, 1953; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
67 - TITOLO : BLANC (Raymond). AUTORE : 1075 Pubblicato a : Recipes from Le Manoir aux Quat' Saisons. commento : in-4, 280 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Guild Publishing, 1988; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
68 - TITOLO : MOSIMANN (Anton). AUTORE : 1076 Pubblicato a : Cuisine à la Carte. Introduction by Quentin Crewe. commento : petit in-4, 304 pp., planches en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Original cloth binding in dust jacket Formato : London, Northwood Books, 1981; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
69 - TITOLO : MOSIMANN (Anton). AUTORE : 1077 Pubblicato a : Sellfish. The art of sellfish cookerie with an illustrated directory. commento : in-4, 207 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A comprehensive guide to seafood from all over the world, suberbly illustrated troughout with step-by-step preparation details. Original cloth binding in dust jacket Formato : England, Hamlyn, 1987; Prezzo : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
70 - TITOLO : MOSIMANN (Anton). AUTORE : 1078 Pubblicato a : Cooking with Mosimann. commento : in-8, 213 pp., illustrations, broché. (paperback). Formato : London, PaperMac, 1989; Prezzo : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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