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Livres sur 'Gastronomie'
Numero di risposte: 941



61 - TITOLO : WILSON (Christine).
AUTORE :
1064
Pubblicato a :
Secret of Eastern cooking.
commento :
in-8, 233 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Arlington Books, 1966;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



62 - TITOLO : COADY (Chantal).
AUTORE :
1065
Pubblicato a :
Chocolate. The food of the gods. Illustrated by Liz Wright.
commento :
in-8, 120 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Signed by the author
Formato :
London, Pavillon, 1993;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



63 - TITOLO : VERGE (Roger).
AUTORE :
1066
Pubblicato a :
Cuisine of the sun. Edited and adaptated by Caroline Conran.
commento :
in-8, 304 pp., illustrations en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First British edition
Formato :
London, MacMillan, 1979;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



64 - TITOLO : SANTA MARIA (Jack).
AUTORE :
1067
Pubblicato a :
Indian sweet cookery.
commento :
in-8, 144 pp., broché. (paperback).
Formato :
London, Rider & Co, 1979;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



65 - TITOLO : LAUNAY (André).
AUTORE :
1068
Pubblicato a :
Caviare & after. The truth about luxury food. With drawnings by Carol Barker.
commento :
in-8, 160 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Macdonald, 1964;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



66 - TITOLO : WRETMAN (Tore).
AUTORE :
1070
Pubblicato a :
Ur främmande grytor. Mat från hela världen.
commento :
in-8, 136 pp., illustrations, cartonnage illustré de l'éditeur. Original decarated binding. Illustrated by Jerry Roupe. Dedicace to the chef Pierre Descreux, signed by the author : "a Pierre Descreux à qui je dois les meilleurs repas de ma vie..."
Formato :
Västerås, ICA Forlaget, 1953;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



67 - TITOLO : BLANC (Raymond).
AUTORE :
1075
Pubblicato a :
Recipes from Le Manoir aux Quat' Saisons.
commento :
in-4, 280 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Guild Publishing, 1988;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



68 - TITOLO : MOSIMANN (Anton).
AUTORE :
1076
Pubblicato a :
Cuisine à la Carte. Introduction by Quentin Crewe.
commento :
petit in-4, 304 pp., planches en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
London, Northwood Books, 1981;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



69 - TITOLO : MOSIMANN (Anton).
AUTORE :
1077
Pubblicato a :
Sellfish. The art of sellfish cookerie with an illustrated directory.
commento :
in-4, 207 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A comprehensive guide to seafood from all over the world, suberbly illustrated troughout with step-by-step preparation details. Original cloth binding in dust jacket
Formato :
England, Hamlyn, 1987;
Prezzo :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



70 - TITOLO : MOSIMANN (Anton).
AUTORE :
1078
Pubblicato a :
Cooking with Mosimann.
commento :
in-8, 213 pp., illustrations, broché. (paperback).
Formato :
London, PaperMac, 1989;
Prezzo :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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