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Books on 'Vin'
Number of answers: 298



161 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
458
Published with :
Bollinger. Tradition of a Champagne family.
comment :
in-8, x-179 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Peter Davies, 1971;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



162 - TITLE : SIMON (André L.).
AUTHOR :
460
Published with :
Wine and the Wine Trade. 2nd edition.
comment :
in-8, 129 pp., reliure éditeur (dos fané). Hardcover. Backstrip faded
Format :
London, I. Pitman & Sons, 1934;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



163 - TITLE : SIMON (André L.).
AUTHOR :
461
Published with :
A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters.
comment :
in-8, vi-178 pp., reliure éditeur, jaquette.
Format :
London, The Wine and Food Society, 1948;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



164 - TITLE : HARAUCOURT (Edmond).
AUTHOR :
462
Published with :
Le Musée de la double soif.
comment :
in-4, 42 pp., cartonnage éditeur. Illustré de 3 planches hors-texte en couleurs, 3 gravures sur bois à pleine page, figures dans le texte; couverture illustrée d'une grande composition gravée sur bois
Format :
S.l., Edité par Cusenier, 1925;
Price :
60
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



165 - TITLE : SIMON (André L.).
AUTHOR :
462
Published with :
The International Wine and Food Society's Gazetteer of Wines.
comment :
in-8, 312 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First. First edition. Original cloth binding with dust jacket. A geographical directory of the wines and vineyards of the world - a useful reference. André Simon's last work
Format :
London, The International Wine and Food Publishing Company, (1972);
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



166 - TITLE : SIMON (André L.).
AUTHOR :
463
Published with :
A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters.
comment :
in-8, vi-178 pp., reliure éditeur. ( sans jaquette).
Format :
London, The Wine and Food Society, 1948;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



167 - TITLE : SIMON (André L.).
AUTHOR :
464
Published with :
What about Wine?.
comment :
in-12, 56 pp., illustrations, reliure éditeur (sans jaquette). First edition. Marks on spine and boards, without dustjacket. A series of questions about various wines answered by Simon, the founder and President of the Wine and Food Society. Illustrated with photographs and wood engravings by David Gentlemen
Format :
London, Newman Neame, 1953;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



168 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
465
Published with :
The new book of Italian Wines.
comment :
in-8, 158 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Sidgwick & Jackson, 1982;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



169 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
469
Published with :
The wines of France.
comment :
petit in-8, 205 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition
Format :
London, Allen Lane, 1976;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



170 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
470
Published with :
The wines of Italy. With colour photographs by Ekhard van Houten and maps by Audrey Frew.
comment :
in-8, 192 pp., illustrations et cartes en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette.
Format :
London , Octopus Books, 1966;
Price :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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