Books on 'Regionalisme'Number of answers: 52
31 - TITLE : CLAVEL (Jean). AUTHOR : 714 Published with : Vins & cuisine de terroir en Languedoc. comment : Format : Toulouse, Privat, 1990; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
32 - TITLE : CONTOUR (Alfred). AUTHOR : 717 Published with : Le Cuisinier Bourguignon. Nouveau livre de cuisine pratique. comment : Format : Dijon, Damidot, 1931; Price : 60€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
33 - TITLE : CUISINIER). AUTHOR : 734 Published with : Le Cuisinier Landais et les bons domestiques. comment : Format : Price : 130€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
34 - TITLE : CUISINIER. AUTHOR : 735 Published with : comment : Format : Avignon, Offray, 1855; Price : 50€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
35 - TITLE : CURNONSKY & A. DE CROZE. AUTHOR : 736 Published with : comment : Format : Paris, Delagrave, 1933; Price : 75€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
36 - TITLE : CURNONSKY. AUTHOR : 738 Published with : comment : Format : Paris, Ecu de France, 1938; Price : 60€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
37 - TITLE : CURNONSKY. AUTHOR : 739 Published with : Traditional recipes of the provinces of France. comment : Format : London, Allen, 1971; Price : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
38 - TITLE : CURNONSKY & ROUFF. AUTHOR : 740 Published with : comment : Format : Paris, Rouff, 1922-1924; Price : 550€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
39 - TITLE : CURNONSKY & ROUFF. AUTHOR : 741 Published with : Paris, the environs of Paris and Normandy (Yellow guide for epicures I). comment : Format : London, Butterworth, 1926; Price : 50€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
40 - TITLE : AUTHOR : 753 Published with : Gastronomie Nivernaise. comment : Format : Price : 220€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research