Books on 'Italie'Number of answers: 5
1 - TITLE : CARLUCCIO (Antonio). AUTHOR : 2052 Published with : Italian recipes. comment : in-8, 144 pp., cartonnage éditeur. Format : London, Book for real Cooks, 1994; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
2 - TITLE : CARLUCCIO (Antonio). AUTHOR : 2053 Published with : An invitation to Italian Cooking. comment : in-8, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket Format : London, Pavilion, 1996; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
3 - TITLE : CARLUCCIO (Antonio). AUTHOR : 2057 Published with : An invitation to Italian Cooking. comment : in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. First english edition Format : London, Pavilion, 1986; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
4 - TITLE : ITALIE. AUTHOR : 2619 Published with : Guida ai Ristoranti e Trattorie d'Italia. comment : in-12 oblong, 442 pp., reliure éditeur. Format : Milano, Academia Italiana della cucina, 1961; Price : 5€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
5 - TITLE : MONOD (Louis). AUTHOR : 2660 Published with : La cuisine Florentine. comment : in-8, 126 pp., percale vert-mousse, grand décor blanc sur les plats et le dos, tranches dorées. Format : Lucerne, 1914, Réimpression Morcrette, 1977; Price : 40€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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