Nos coordonnées
francais  Français
allemand  Deutsch
espagnol  Espanol
italien  Italiano
Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



871 - TITLE :
AUTHOR :
895
Published with :
La gastronomie alsacienne.
comment :

Format :

Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



872 - TITLE : WATT (Alexander).
AUTHOR :
896
Published with :
Bistros de Paris.
comment :

Format :

Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



873 - TITLE : ADANSON (Aglae).
AUTHOR :
897
Published with :
Arte do cosinheiro e do copeiro.
comment :

Format :
Lisboa, 1841;
Price :
200
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



874 - TITLE : CHARRETTON (Bernard & Christine).
AUTHOR :
900
Published with :

comment :

Format :

Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



875 - TITLE : MOUILLEFERT (P.).
AUTHOR :
905
Published with :

comment :

Format :
Paris, Maison Rustique, 1891;
Price :
200
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



876 - TITLE : PUISAIS (Jacques).
AUTHOR :
906
Published with :
Le gout juste des vins et des plats.
comment :

Format :
Paris, Flammarion, 1985;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



877 - TITLE : BURROUGS & BEZZANT.
AUTHOR :
907
Published with :
The Wine Companion. A congenial guide to wines, spirits and liqueurs.
comment :

Format :
London, Collins, 1975;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



878 - TITLE : FIELDEN (Christopher).
AUTHOR :
908
Published with :
White Burgundy. Foreword by John Arlott.
comment :

Format :
London, Christopher Helm, 1988;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



879 - TITLE : HENDERSON (Alexander).
AUTHOR :
910
Published with :
The History of Ancient and Modern Wines.
comment :

Format :
London, Baldwin, Cradock, and Joy, 1824;
Price :
1500
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



880 - TITLE : YOXALL (H.-W.).
AUTHOR :
912
Published with :
The wines of Burgundy. With line drawnings by Laurence Scarfe.
comment :

Format :
London, Pitman, 1978;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Make a new research