Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
811 - TITLE : AUTHOR : 810 Published with : Le Livre des Conserves et Confitures. comment : Format : Paris, Ploche, 1852; Price : 65€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
812 - TITLE : REYNOLDS (Margaret). AUTHOR : 812 Published with : Prisoner in the bar. Illustrated by James Boswell. comment : Format : London, Phoenix House, 1958; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
813 - TITLE : AUTHOR : 816 Published with : comment : Format : Paris, Albin-Michel, 1949; Price : 45€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
814 - TITLE : AUTHOR : 817 Published with : La gastronomie africaine. comment : Format : Paris, Albin-Michel, s.d. (circa 1930); Price : 90€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
815 - TITLE : JOLLY (Martine & Claude). AUTHOR : 818 Published with : 60 bonnes recettes. comment : Format : Paris, Tallandier, 1971; Price : 5€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
816 - TITLE : KAHN (Odette). AUTHOR : 819 Published with : La petite et la grande cuisine. comment : Format : Paris, Calmann-Levy, 1977; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
817 - TITLE : KOFRANEK (Albert). AUTHOR : 820 Published with : Plats froids aux oeufs. 154 illustrations dont 19 hors-texte. comment : Format : Paris, Flammarion, 1931; Price : 50€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
818 - TITLE : LECLERC (Henri). AUTHOR : 825 Published with : Les fruits de France et les principaux fruits des colonies. Deuxieme edition. comment : Format : Paris, A. Legrand, s.d.; Price : 45€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
819 - TITLE : LINDON (Raymond). AUTHOR : 828 Published with : comment : Format : Paris, Laffont, 1961; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
820 - TITLE : NIGNON (Edouard). AUTHOR : 833 Published with : comment : Format : Paris, Piazza, 1933; Price : 350€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research