Nos coordonnées
francais  Français
allemand  Deutsch
espagnol  Espanol
italien  Italiano
Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



751 - TITLE : TERRY (Richard).
AUTHOR :
7449
Published with :
Indian Cookery by Richard Terry, Chef-de-Cuisine at the Oriental Club.
comment :

Format :
London, 1861, Reprint Southover Press, 1998;
Price :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



752 - TITLE : REBOUL (J.-B.).
AUTHOR :
7453
Published with :

comment :

Format :
Marseille, Tacussel, s.d. (vers 1930);
Price :
40
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



753 - TITLE : SPOERLIN (Madame).
AUTHOR :
7454
Published with :

comment :

Format :

Price :
150
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



754 - TITLE : FERET (Edouard).
AUTHOR :
7455
Published with :

comment :

Format :
Bordeaux, Feret, 1982;
Price :
100
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



755 - TITLE : COCKS & FERET.
AUTHOR :
7457
Published with :

comment :

Format :
Bordeaux, Feret, 1969;
Price :
100
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



756 - TITLE : COCKS & FERET.
AUTHOR :
7457
Published with :

comment :

Format :
Bordeaux, Feret, 1969;
Price :
100
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



757 - TITLE :
AUTHOR :
7461
Published with :

comment :

Format :
Paris, Hachette, 1967;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



758 - TITLE : GRINGOIRE & SAULNIER.
AUTHOR :
7462
Published with :

comment :

Format :

Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



759 - TITLE : VUATRIN (Bernard).
AUTHOR :
7466
Published with :
La production de Foie Gras (d'oie et de canard).
comment :

Format :

Price :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



760 - TITLE :
AUTHOR :
7469
Published with :
A plain cookery book for the working classes.
comment :

Format :
London, Whitstable and Walsall, Pryor Publications, 1993;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Make a new research