Nos coordonnées
francais  Français
allemand  Deutsch
espagnol  Espanol
italien  Italiano
Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



711 - TITLE : CURNONSKY.
AUTHOR :
738
Published with :

comment :

Format :
Paris, Ecu de France, 1938;
Price :
60
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



712 - TITLE : VERDOT (C.).
AUTHOR :
7382
Published with :

comment :

Format :
Paris, Delannoy & l'auteur, 1833;
Price :
400
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



713 - TITLE : FONTAINGOUR (A. de).
AUTHOR :
7383
Published with :

comment :

Format :
Paris, Plon, (1894);
Price :
280
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



714 - TITLE : HORSIN-DEON (Paul).
AUTHOR :
7385
Published with :

comment :

Format :
Paris, E. Bernard et Cie, 1882;
Price :
160
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



715 - TITLE : PONCHON (Raoul).
AUTHOR :
7386
Published with :
La Muse au Cabaret. Illustrations de Lucien Boucher.
comment :

Format :
Paris, Editions Rieder, 1938;
Price :
170
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



716 - TITLE : COCKS & FERET.
AUTHOR :
7387
Published with :

comment :

Format :
Bordeaux, Feret, 1893;
Price :
350
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



717 - TITLE : COCKS & FERET.
AUTHOR :
7387
Published with :

comment :

Format :
Bordeaux, Feret, 1893;
Price :
350
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



718 - TITLE : CARRIER (Robert).
AUTHOR :
7389
Published with :
Grands plats du monde. Dessins de Sophie Granval, traduction Edith Vincent.
comment :

Format :
Paris, Hatier, 1967;
Price :
45
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



719 - TITLE : CURNONSKY.
AUTHOR :
739
Published with :
Traditional recipes of the provinces of France.
comment :

Format :
London, Allen, 1971;
Price :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



720 - TITLE : MARIE-CLAIRE.
AUTHOR :
7390
Published with :
Cuisine Extraordinaire. Real French Cooking.
comment :

Format :
London, Octopus, 1988;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Make a new research