Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
71 - TITLE : BICKEL & KRAMER. AUTHOR : 1079 Published with : Gibier et volaille dans la Cuisine internationale. comment : fort volume grand in-8, 416 pp., illustrations en noir et en couleurs hors-texte, illustrations en noir à pleine page (gibiers et volailles) dans le texte, reliure éditeur, jaquette. Format : Paris, Vilo, 1975; Price : 45€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
72 - TITLE : TIANO (Myrette). AUTHOR : 1080 Published with : 365 desserts . comment : grand in-8, 320pp. illustrations couleurs hors texte, cartonnage éditeur. Format : Paris, Edition Solar / Cuisine Magazine, 1970; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
73 - TITLE : PELLAPRAT (Henry-Paul). AUTHOR : 1081 Published with : L'Art Culinaire Moderne. Le Pellaprat du XX° siècle. comment : fort volume grand in-8, 774 pp. dont 280 illustrations en couleurs et 36 en noir, reliure éditeur, jaquette. Dédicacé (suite à un repas en 1972) par Bocuse, Troisgros et deux autres convives (signatures illisibles) au chef Jacques Gauthier Format : Lausanne, Kramer, 1972; Price : 110€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
74 - TITLE : CORDON BLEU (Le). AUTHOR : 1082 Published with : The book of cookbooks. El libro de los libros de cocina. Le livre des livres de cuisine. Das buch der kochbücher. comment : grand in-8, broché. Bibliographie des ouvrages de cuisine parus durant les cinq années précédantes. 2600 références classées . Plusieurs centaines d'illustrations. A bibliography of cookery books published during the five years before 1994. Original printed wrappers Format : Madrid, SPA, 1994; Price : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
75 - TITLE : CORDON BLEU (Le). AUTHOR : 1083 Published with : Le Cordon Bleu at home. The new French cookery course.. comment : in-4, 592 pp., illustrations et planches couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Colour illustrations throughout. The first English-language cookbook from the famous Parisian cooking school. I: Getting Started. II: Perfecting Skills. III: Professional Touches. Hundreds of recipes. French cooking cuisine Illustrated throughout. A fully illustrated practical guide to the techniques of French cookery. A fine copy in like dust jacket Format : London, Ebury Press, 1992; Price : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
76 - TITLE : JACQUELIN & POULAIN. AUTHOR : 1085 Published with : The Wines & Vineyards of France, by Louis Jacquelin & René Poulain. Translated by T.A. Layton. comment : petit in-4, 416 pp., cartes et illustrations photographiques hors-texte, Reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket). Format : London, Paul Hamlyn, 1962; Price : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
77 - TITLE : GRIGSON (Sophie) & BLACK (William)). AUTHOR : 1087 Published with : Fish. With photographs by Georgia Glynn Smith. comment : in-4, 320 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Headlin, 1998; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
78 - TITLE : VERGE (Roger). AUTHOR : 1089 Published with : Entertaining in French Style. Photography by Pierre Hussenot. Recipes translated and edited by Stephanie Curtis. Text translated by Geoffrey O'Brien. comment : in-4, 318 pp., nombreuses illustrations en couleurs,, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : New York, Stewart, Tabori & Chang, 1990; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
79 - TITLE : BILHEUX & ESCOFFIER. AUTHOR : 1090 Published with : Professional French Pastry Series. Volume 2 : Creams, confections, and finished desserts. comment : in-4, 240 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Chapters include Basic Creams (3 subchapters), Basic confections, Applications (6 subchapters), and a glossary appendix. Cloth binding in dust jacket Format : New York, Van Nostrand Reinhard, 1988; Price : 50€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
80 - TITLE : BILHEUX & ESCOFFIER. AUTHOR : 1091 Published with : The Professional French Pastry Series. Volume 3: Petits Fours, Chocolate, Frozen Desserts, and Sugar Works. comment : in-4, 240 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. There is a valuable glossary appendix. Cloth binding in dust jacket Format : Paris & New York, CICEM/van Nostrand Reinhard, 1988; Price : 50€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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