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Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



71 - TITLE : BICKEL & KRAMER.
AUTHOR :
1079
Published with :
Gibier et volaille dans la Cuisine internationale.
comment :
fort volume grand in-8, 416 pp., illustrations en noir et en couleurs hors-texte, illustrations en noir à pleine page (gibiers et volailles) dans le texte, reliure éditeur, jaquette.
Format :
Paris, Vilo, 1975;
Price :
45
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



72 - TITLE : TIANO (Myrette).
AUTHOR :
1080
Published with :
365 desserts .
comment :
grand in-8, 320pp. illustrations couleurs hors texte, cartonnage éditeur.
Format :
Paris, Edition Solar / Cuisine Magazine, 1970;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



73 - TITLE : PELLAPRAT (Henry-Paul).
AUTHOR :
1081
Published with :
L'Art Culinaire Moderne. Le Pellaprat du XX° siècle.
comment :
fort volume grand in-8, 774 pp. dont 280 illustrations en couleurs et 36 en noir, reliure éditeur, jaquette. Dédicacé (suite à un repas en 1972) par Bocuse, Troisgros et deux autres convives (signatures illisibles) au chef Jacques Gauthier
Format :
Lausanne, Kramer, 1972;
Price :
110
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



74 - TITLE : CORDON BLEU (Le).
AUTHOR :
1082
Published with :
The book of cookbooks. El libro de los libros de cocina. Le livre des livres de cuisine. Das buch der kochbücher.
comment :
grand in-8, broché. Bibliographie des ouvrages de cuisine parus durant les cinq années précédantes. 2600 références classées . Plusieurs centaines d'illustrations. A bibliography of cookery books published during the five years before 1994. Original printed wrappers
Format :
Madrid, SPA, 1994;
Price :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



75 - TITLE : CORDON BLEU (Le).
AUTHOR :
1083
Published with :
Le Cordon Bleu at home. The new French cookery course..
comment :
in-4, 592 pp., illustrations et planches couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Colour illustrations throughout. The first English-language cookbook from the famous Parisian cooking school. I: Getting Started. II: Perfecting Skills. III: Professional Touches. Hundreds of recipes. French cooking cuisine Illustrated throughout. A fully illustrated practical guide to the techniques of French cookery. A fine copy in like dust jacket
Format :
London, Ebury Press, 1992;
Price :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



76 - TITLE : JACQUELIN & POULAIN.
AUTHOR :
1085
Published with :
The Wines & Vineyards of France, by Louis Jacquelin & René Poulain. Translated by T.A. Layton.
comment :
petit in-4, 416 pp., cartes et illustrations photographiques hors-texte, Reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket).
Format :
London, Paul Hamlyn, 1962;
Price :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



77 - TITLE : GRIGSON (Sophie) & BLACK (William)).
AUTHOR :
1087
Published with :
Fish. With photographs by Georgia Glynn Smith.
comment :
in-4, 320 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Headlin, 1998;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



78 - TITLE : VERGE (Roger).
AUTHOR :
1089
Published with :
Entertaining in French Style. Photography by Pierre Hussenot. Recipes translated and edited by Stephanie Curtis. Text translated by Geoffrey O'Brien.
comment :
in-4, 318 pp., nombreuses illustrations en couleurs,, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
New York, Stewart, Tabori & Chang, 1990;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



79 - TITLE : BILHEUX & ESCOFFIER.
AUTHOR :
1090
Published with :
Professional French Pastry Series. Volume 2 : Creams, confections, and finished desserts.
comment :
in-4, 240 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Chapters include Basic Creams (3 subchapters), Basic confections, Applications (6 subchapters), and a glossary appendix. Cloth binding in dust jacket
Format :
New York, Van Nostrand Reinhard, 1988;
Price :
50
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



80 - TITLE : BILHEUX & ESCOFFIER.
AUTHOR :
1091
Published with :
The Professional French Pastry Series. Volume 3: Petits Fours, Chocolate, Frozen Desserts, and Sugar Works.
comment :
in-4, 240 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. There is a valuable glossary appendix. Cloth binding in dust jacket
Format :
Paris & New York, CICEM/van Nostrand Reinhard, 1988;
Price :
50
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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