Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
671 - TITLE : BABET-CHARTON (Henriette). AUTHOR : 690 Published with : comment : Format : Paris, Maison Rustique, 1951; Price : 75€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
672 - TITLE : BABET-CHARTON (Henriette). AUTHOR : 691 Published with : Utilisation des fruits. comment : Format : Paris, La Maison Rustique, 1947; Price : 55€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
673 - TITLE : BEGUIN (Maurice). AUTHOR : 692 Published with : comment : Format : Niort, Saint-Denis, 1932; Price : 120€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
674 - TITLE : BENOIT (F.) & H. CLOS JOUVE. AUTHOR : 693 Published with : La cuisine lyonnaise. comment : Format : Paris, Solar, 1975; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
675 - TITLE : BENPORAT (Claudio). AUTHOR : 694 Published with : Storia della gastronomia italiana. comment : Format : Milano, 1990; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
676 - TITLE : AUTHOR : 696 Published with : comment : Format : Grenoble, Arthaud, circa 1930; Price : 180€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
677 - TITLE : BOCUSE (Paul). AUTHOR : 698 Published with : comment : Format : Paris, Flammarion, 1984; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
678 - TITLE : BRISSE (Baron). AUTHOR : 703 Published with : comment : Format : Paris, Donnaud, 1875; Price : 75€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
679 - TITLE : BRISSE (Baron). AUTHOR : 703 Published with : comment : Format : Paris, Donnaud, 1875; Price : 75€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
680 - TITLE : BRISSE (Baron). AUTHOR : 703 Published with : comment : Format : Paris, Donnaud, 1875; Price : 75€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research