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Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



651 - TITLE : POMPON.
AUTHOR :
658
Published with :
Non!.. Vous ne me remercierez qu'après. Incitation à faire "de la gastronomie" soi-même.
comment :
grand in-8, 120 pp., broché. Au fil des pages c'est une découverte des secrets de la cuisine du Périgord, pimentés d'anecdotes "saisies à point". Recettes simples à réaliser, à partir de produits naturels, ceux d'un terroir exceptionnellement généreux
Format :
Madrid, SPA, 1996;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



652 - TITLE : POMPON.
AUTHOR :
658
Published with :
Non!.. Vous ne me remercierez qu'après. Incitation à faire "de la gastronomie" soi-même.
comment :
grand in-8, 120 pp., broché. Au fil des pages c'est une découverte des secrets de la cuisine du Périgord, pimentés d'anecdotes "saisies à point". Recettes simples à réaliser, à partir de produits naturels, ceux d'un terroir exceptionnellement généreux
Format :
Madrid, SPA, 1996;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



653 - TITLE : SCHOONMAKER (Franck).
AUTHOR :
659
Published with :
Encyclopedia of Wine. Introduced by Hugh Johnson.
comment :
in-8, 372 pp., illustrations et cartes, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. A classic for any wine library
Format :
London, Thomas Nelson, 1967;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



654 - TITLE : SCHOONMAKER & MARVEL.
AUTHOR :
660
Published with :
The Complete Wine Book. Foreword by P. Morton Shand.
comment :
in-8, xv-262 pp., reliure éditeur (sans jaquette). The book includes 3 Maps and 6 illustrations. Essays on the wine of different countries, how to drink it , storage etc
Format :
London, George Routledge and Sons, 1935;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



655 - TITLE : WOODIN (G.G.).
AUTHOR :
662
Published with :
All You Need to Know About Wine. illustrations Chrystal Corcos.
comment :
petit in-8, 62 pp., reliure éditeur. Fine copy in original cloth binding in dust jacket
Format :
Mount Vernon, The Peter Pauper Press, 1969;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



656 - TITLE : FISHER (M.-I.).
AUTHOR :
665
Published with :
Liqueurs.
comment :
in-12, 87 pp., reliure éditeur. A dictionary and survey with sections on dry spirits, aperitifs and bitters attractive bottle ills to chapter headings red initials. 2 maps. Useful Dictionary of Liqueurs with Sections on Dry Spirits Aperitifs and Bitters
Format :
London, Maurice Meyer, 1951;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



657 - TITLE : POUTEAU & RABAUDY.
AUTHOR :
666
Published with :
Le Savoir-Boire. Grands et petits vins.
comment :
in-8, 316 pp., illustrations, cartonnage éditeur.
Format :
Paris, Lattes, 1984;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



658 - TITLE : POUTEAU & RABAUDY.
AUTHOR :
666
Published with :
Le Savoir-Boire. Grands et petits vins.
comment :
in-8, 316 pp., illustrations, cartonnage éditeur.
Format :
Paris, Lattes, 1984;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



659 - TITLE : CHALONER (Len).
AUTHOR :
667
Published with :
What the Vintner's Sell.
comment :
in-12, 160 pp., reliure éditeur. (coins du feuillet de garde coupé, ex-libris J. Eric Tye et cachet de Cayless). Corner cutting to the endpapers, Ex-libris of J. Eric Tye, and mark of Cayless on the endpapers and title. Introduction by Andre L. Simon. A guide to enjoying the wines of Europe. First edition
Format :
London, Heath Cranton Limited, 1926;
Price :
40
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



660 - TITLE : CAMPBELL (Ian Maxwell).
AUTHOR :
670
Published with :
Wayward Tendrils of the Vine.
comment :
in-8, viii-210 pp., reliure éditeur. Original cloth binding. Ex-libris Eric Tye
Format :
London, Chapman & Hall, 1948;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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