Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
621 - TITLE : SHULMAN (Martha Rose). AUTHOR : 629 Published with : Chez Martha Rose. Pleasures of Parisian Eating. comment : in-8, 312 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Macmillian, 1988; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
622 - TITLE : LASSALLE (George). AUTHOR : 631 Published with : The Fish in my life. Cooking and eating fish for health and happiness. Illustrated by Harriet Lassalle. comment : in-8, 227 pp., reliure éditeur. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Macmillan, 1989; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
623 - TITLE : MENGELATTE, BICKEL, ABELANET. AUTHOR : 6315 Published with : Buffets & Receptions. comment : fort volume grand in-8, 893 pp., nombreuses planches hors-texte en noir et en couleurs, reliure éditeur. Bon ouvrage. Texte en français Format : Paris, Vilo, s.d. (1983); Price : 70€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
624 - TITLE : STEGNER (Mabel). AUTHOR : 632 Published with : Electric Blender Receipes. comment : in-8, 226 pp., cartonnage éditeur, jaquette (jaquette éfrangée). Original cloth binding in dust jacket, jacket fraying Format : New York, Barrows, 1953; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
625 - TITLE : SALTER (M.) & A.A. WHITNEY. AUTHOR : 633 Published with : Delightful Food. with a foreword by Noel Coward and decorations by Oliver Messel. comment : in-8, 148 pp., 6 planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (rousseurs sur la jaquette) . First edition, with 6 full-page colour illustrations by Oliver Messel. Original crimson cloth binding with silver lettering to spine, dust jacket with some foxing Format : London, Sidgwick and Jackson, 1957; Price : 45€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
626 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette). AUTHOR : 635 Published with : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. comment : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Format : Paris, Albin-Michel, 1989; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
627 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette). AUTHOR : 635 Published with : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. comment : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Format : Paris, Albin-Michel, 1989; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
628 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette). AUTHOR : 635 Published with : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. comment : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Format : Paris, Albin-Michel, 1989; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
629 - TITLE : COMBES (Steve). AUTHOR : 636 Published with : Restaurant French for hoteliers, restaurateurs and catering students. With a foreword by Madame Prunier. comment : in-12, 127 pp., reliure éditeur, jaquette. A fine copy of the third edition. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Barrie & Rocklifs, 1969; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
630 - TITLE : CLIFTON (Claire). AUTHOR : 637 Published with : Edible Flowers. comment : in-12, 96 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Edible Flowers is a celebration of the visual beauty and culinary delights of the ancient art of flower cookery. Text by Claire Clifton. Many colour and black & white illustrations by Glynn Boyd Harte Format : London, The Bodley Head, 1983; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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