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Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



621 - TITLE : SHULMAN (Martha Rose).
AUTHOR :
629
Published with :
Chez Martha Rose. Pleasures of Parisian Eating.
comment :
in-8, 312 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Macmillian, 1988;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



622 - TITLE : LASSALLE (George).
AUTHOR :
631
Published with :
The Fish in my life. Cooking and eating fish for health and happiness. Illustrated by Harriet Lassalle.
comment :
in-8, 227 pp., reliure éditeur. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Macmillan, 1989;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



623 - TITLE : MENGELATTE, BICKEL, ABELANET.
AUTHOR :
6315
Published with :
Buffets & Receptions.
comment :
fort volume grand in-8, 893 pp., nombreuses planches hors-texte en noir et en couleurs, reliure éditeur. Bon ouvrage. Texte en français
Format :
Paris, Vilo, s.d. (1983);
Price :
70
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



624 - TITLE : STEGNER (Mabel).
AUTHOR :
632
Published with :
Electric Blender Receipes.
comment :
in-8, 226 pp., cartonnage éditeur, jaquette (jaquette éfrangée). Original cloth binding in dust jacket, jacket fraying
Format :
New York, Barrows, 1953;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



625 - TITLE : SALTER (M.) & A.A. WHITNEY.
AUTHOR :
633
Published with :
Delightful Food. with a foreword by Noel Coward and decorations by Oliver Messel.
comment :
in-8, 148 pp., 6 planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (rousseurs sur la jaquette) . First edition, with 6 full-page colour illustrations by Oliver Messel. Original crimson cloth binding with silver lettering to spine, dust jacket with some foxing
Format :
London, Sidgwick and Jackson, 1957;
Price :
45
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



626 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette).
AUTHOR :
635
Published with :
Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition.
comment :
in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir
Format :
Paris, Albin-Michel, 1989;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



627 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette).
AUTHOR :
635
Published with :
Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition.
comment :
in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir
Format :
Paris, Albin-Michel, 1989;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



628 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette).
AUTHOR :
635
Published with :
Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition.
comment :
in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir
Format :
Paris, Albin-Michel, 1989;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



629 - TITLE : COMBES (Steve).
AUTHOR :
636
Published with :
Restaurant French for hoteliers, restaurateurs and catering students. With a foreword by Madame Prunier.
comment :
in-12, 127 pp., reliure éditeur, jaquette. A fine copy of the third edition. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Barrie & Rocklifs, 1969;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



630 - TITLE : CLIFTON (Claire).
AUTHOR :
637
Published with :
Edible Flowers.
comment :
in-12, 96 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Edible Flowers is a celebration of the visual beauty and culinary delights of the ancient art of flower cookery. Text by Claire Clifton. Many colour and black & white illustrations by Glynn Boyd Harte
Format :
London, The Bodley Head, 1983;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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