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Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



541 - TITLE : CARLOS.
AUTHOR :
4694
Published with :
Les recettes sympa du Captain' Carlos. Pour 5-15 ans.
comment :
in-4, 124 pp., 3 ff., illustrations, cartonnage éditeur.
Format :
Paris, Jean-Pierre Tallandier, 1987;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



542 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
470
Published with :
The wines of Italy. With colour photographs by Ekhard van Houten and maps by Audrey Frew.
comment :
in-8, 192 pp., illustrations et cartes en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette.
Format :
London , Octopus Books, 1966;
Price :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



543 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
471
Published with :
The guide to Wine.
comment :
in-4, 125 pp. illustrées en couleurs, reliure éditeur, jaquette.
Format :
London, Peerage Books, 1982;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



544 - TITLE : HEALY (Maurice).
AUTHOR :
473
Published with :
Stay Me With Flagons, A book about wine & other things.
comment :
petit in-8, 262 pp., reliure éditeur ( Sans jaquette, dos passé). Third edition. Original cloth binding without the dust jacket, spine faded
Format :
London, Michael Joseph, 1949;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



545 - TITLE : HEALY (Maurice).
AUTHOR :
474
Published with :
Stay Me With Flagons, A book about wine & other things.
comment :
petit in-8, 262 pp., reliure éditeur ( Sans jaquette). Original cloth binding without the dust jacket
Format :
London, Michael Joseph, 1954;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



546 - TITLE : HEALY (Maurice).
AUTHOR :
475
Published with :
The Old Munster Circuit. A book of Memories and Traditions.
comment :
in-8, frontispice & 272 pp.,, reliure éditeur. (dos passé, legères rousseurs sur le frontispice) . Third impression. (no dj, dark blue cloth slightly sunned on spine, some foxing on the colour plate frontispiece)
Format :
London, Michael Joseph, 1948;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



547 - TITLE : RAY (Cyril).
AUTHOR :
476
Published with :
Stay Me With Flagons, A book about wine & other things.
comment :
in-8, 262 pp., reliure éditeur, sans jaquette. (Défraichi). First edition. Original cloth binding without the dust jacket. Faded
Format :
London, Michael Joseph, 1940;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



548 - TITLE : FOGON.
AUTHOR :
478
Published with :
Cuadernos del Fogon I. Relatos Culinarios.
comment :
in-8, 102 pp., broché, Couverture illustrée par Miquel BARCELO.
Format :
Barcelona, Zendrera Zariquiey, 2003;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



549 - TITLE : SPAYDE (Jon).
AUTHOR :
479
Published with :
Japanese cookery. A complete guide to the simple and elegant art of Japanese Cuisine. Introduction by Emi Kazuko.
comment :
in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A very good book with an introduction by the famous journalist and writter Emi Kasuko. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Ward Lock, 1988;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



550 - TITLE : ROUX (Michel & Albert).
AUTHOR :
481
Published with :
The Roux Brothers. French country cooking. Photographs by Martin Brigdale.
comment :
in-4, 256 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Sidgwick & Jackson, 1989;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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