Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
501 - TITLE : TENDRET (Lucien). AUTHOR : 418 Published with : La table au pays de Brillat-Savarin. comment : in-8, frontispice et 283 pp., broché. (dos abimé). Edition entreprise sur l'initiative des descendants de l'auteur reproduisant celle de 1892. Recettes du Bugey Format : Chambery, Dardel, 1934; Price : 80€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
502 - TITLE : TENDRET (Lucien). AUTHOR : 418 Published with : La table au pays de Brillat-Savarin. comment : in-8, frontispice et 283 pp., broché. (dos abimé). Edition entreprise sur l'initiative des descendants de l'auteur reproduisant celle de 1892. Recettes du Bugey Format : Chambery, Dardel, 1934; Price : 80€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
503 - TITLE : TENDRET (Lucien). AUTHOR : 418 Published with : La table au pays de Brillat-Savarin. comment : in-8, frontispice et 283 pp., broché. (dos abimé). Edition entreprise sur l'initiative des descendants de l'auteur reproduisant celle de 1892. Recettes du Bugey Format : Chambery, Dardel, 1934; Price : 80€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
504 - TITLE : SAINTSBURY (George). AUTHOR : 418 Published with : Notes on a Cellar-Book. comment : in-12 carré, xxxi-228 pp., cartonnage éditeur, sans jaquette. (dos passé, quelques rousseurs){9}. Original cloth binding, without the dustjacket. spine faded, text foxed Format : London, Macmillan, 1924; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
505 - TITLE : SAINTSBURY (George). AUTHOR : 419 Published with : Notes on a Cellar-Book. comment : in-12 carré, xxxi-228 pp., cartonnage éditeur, sans jaquette. (dos passé){8}. Original cloth binding, without the dust jacket, spine faded. (Reprint of August 1920) Format : London, Macmillan, 1920; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
506 - TITLE : SAINTSBURY (George). AUTHOR : 420 Published with : Notes on a Cellar-Book. comment : in-12 carré, xxxi-228 pp., reliure éditeur. (dos passé){11}. Original cloth binding, spine faded, text foxed (reprint of November 1920) Format : London, Macmillan, 1920; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
507 - TITLE : SAINTSBURY (George). AUTHOR : 421 Published with : Notes on a Cellar-Book. With a new preface by H.W. Yoxall. comment : in-8, frontispice, 166 pp., demi-simili cuir noir, titre argenté sur le dos, tête mauve, etui. Original quarter bound hardcover. Near fine copy in clipcase. Limited edition of 500 numbered Format : London, Macmillan, 1978; Price : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
508 - TITLE : SAINTSBURY (George). AUTHOR : 422 Published with : A Last Vintage. comment : in-8, 255 pp., reliure éditeur, jaquette (jaquette abimée). Original cloth binding, with dust jacket (jacket damaged) Format : London, Methuen & Co. Ltd. , 1950; Price : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
509 - TITLE : SIMON (André L.). AUTHOR : 423 Published with : A Wine Primer. A text-book for beginners on how to buy, keep & serve wine. comment : in-12, 150 pp., reliure éditeur, jaquette. Revised edition. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Michael Joseph, 1958; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
510 - TITLE : SIMON (André L.). AUTHOR : 426 Published with : In The Twilight. comment : in-8, 182 pp, reliure percale rouge, jaquette. First edition. Autobiography written at the age of 92, looking back over his exceptional career as both author and food and wine expert. Original cloth binding in dust jacket. ( Gabler/Wine into Words 255 ) Format : London, Michael Joseph, 1969; Price : 40€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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