Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
461 - TITLE : DANEY (Charles). AUTHOR : 266 Published with : comment : Format : Pau, Cairn, 2004; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
462 - TITLE : MONOD (Louis). AUTHOR : 2660 Published with : La cuisine Florentine. comment : Format : Price : 40€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
463 - TITLE : MARIE (Tante). AUTHOR : 267 Published with : French Kitchen. Translated and adaptated by Charlotte Turgeon. comment : Format : London, Nicholas Kaye, 1950; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
464 - TITLE : SAINT-LEBE (Nanou). AUTHOR : 268 Published with : comment : Format : Pau, Cairn, 1999; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
465 - TITLE : FRANCE A TABLE (La). AUTHOR : 2681 Published with : comment : Format : Paris, 1963; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
466 - TITLE : CARLES (P.). AUTHOR : 269 Published with : Le Bouquet naturel des Vins et Eaux-de-vie. comment : Format : Bordeaux et Paris, 1897; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
467 - TITLE : CARLES (P.). AUTHOR : 269 Published with : Le Bouquet naturel des Vins et Eaux-de-vie. comment : Format : Bordeaux et Paris, 1897; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
468 - TITLE : EZGULIAN & AUGER. AUTHOR : 270 Published with : comment : Format : Price : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
469 - TITLE : GABORIEAU). AUTHOR : 271 Published with : comment : Format : Price : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
470 - TITLE : BLANC (Jean-Philippe). AUTHOR : 272 Published with : Carnet de Cuisine d'Italie. Sur la route du Findi. comment : Format : Paris, Jacques-Marie Laffont, 2004; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research