Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
331 - TITLE : BARTY-KING (Hugh). AUTHOR : 2179 Published with : A taste of English Wine. An introduction to English Wine and the Vineyards of England and Walles. Foreword by Lord Forte of Ribley. comment : grand in-8, xii-209 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First publishing Format : London, Pelham Books/Stephen Greene Press, 1989; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
332 - TITLE : HOGG (Anthony). AUTHOR : 2180 Published with : WineMine, a fist anthology. comment : in-8, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Souvenir Press, 1970; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
333 - TITLE : WARNER ALLEN (H.). AUTHOR : 2181 Published with : Through the Wine Glass. comment : in-8, 244 pp., reliure éditeur. Original cloth binding without dustjacket Format : London, Michael Joseph, 1954; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
334 - TITLE : WARNER ALLEN (H.). AUTHOR : 2182 Published with : The romance of Wine. comment : in-8, 264 pp., illustrations et cartes hors-texte, reliure éditeur. (quelques rousseurs, mouillure en pied de reliure). Original cloth bindind without dustjacket. Some foxing, worn on the binding) Format : London, Ernest Benn Ltd, 1931; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
335 - TITLE : SIMON (André L.). AUTHOR : 2183 Published with : Know your wines. A guide to the vinelands. comment : in-8, frontispice, 116 pp., reliure éditeur, jaquette. (jaquette abimée en pied et tête du dos et sur les coupes). Original cloth binding in dustjacket. ( chipped jacket) Format : London, Coram, s.d.; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
336 - TITLE : SIMON (André L.). AUTHOR : 2184 Published with : Port. comment : in-12, 130 pp., reliure éditeur. (dos passé). Original cloth binding without dust jacket. (spine faded). First edition Format : London, Constable & Co, 1934; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
337 - TITLE : AYE (John). AUTHOR : 2185 Published with : Wine Wisdom. Wine - What to buy and how to serve. comment : in-12, 114 pp. et 6 pages de catalogue, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Universal Publications, s.d.; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
338 - TITLE : RONCARATI (Bruno). AUTHOR : 2186 Published with : Viva Vino. D.O.C. Wines of Italy. comment : in-8, 206 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Wine and Spirit, 1976; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
339 - TITLE : RACHLINE (Michel). AUTHOR : 2187 Published with : Un certain art du champagne. comment : in-8, 95 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Historique et présentation des champagnes Gosset Format : Paris & Ay, Gosset & Editions Atlas, 1995; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
340 - TITLE : DOVAZ (Michel). AUTHOR : 2188 Published with : Vins du siècle. comment : in-8, 381 pp., illustrations, broché. (carte d'un "Relais et Chateaux" (Les Forges du Roy) encollée sur la page de garde et citation manuscrite). Format : Paris, Editions Assouline, 1999; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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