Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
31 - TITLE : HOM (Ken). AUTHOR : 1015 Published with : Encyclopedia of Chinese cookery techniques. comment : in-4, 345 pp., illustrations en noir et blanc, planches hors-texte en couleurs, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding, in dust jacket. By Ken Hom with Harvey Steiman Format : London, Ebury Press, 1984; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
32 - TITLE : GROSSMAN (Ruth and Bob). AUTHOR : 1016 Published with : The Chinese-Kosher Cookbook. comment : in-8, xii-80 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, W.H. Allen, 1964; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
33 - TITLE : WILLS (Judith). AUTHOR : 1018 Published with : The Food Bible. The ultimate guide to all that's good and bad in the food we eat. comment : in-4, 320 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Quadrille Publishing, 1998; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
34 - TITLE : RABAUDY (Nicolas de). AUTHOR : 1019 Published with : Spaghetti, truffes noires et voluptés gourmandes. comment : in-8, 144 pp., broché. Format : Rodez, Editions du Rouergue, 2005; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
35 - TITLE : GRASSE (Pierre -P.). AUTHOR : 1020 Published with : Petit bréviaire de la gastronomie périgourdine. Illustré de bois gravé de Maurice Albe. (suivi de) Recettes de cuisines anciennes ou inédites (d'Hippolyte Grassé). comment : in-8, 121 pp., 3 ff., reliure éditeur. Seconde édition Format : Périgueux, Fanlac, 1990; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
36 - TITLE : MARTIN (Pedro). AUTHOR : 1022 Published with : Pintxos donostiarras. Basado en una idea de Jaime Franco, fotografias Alberto Perez. comment : in-8, 347 pp., cartonnage éditeur. Texte en espagnol, basque et andoran. Prologo de Juan Mari Arzak Format : S.l., Lur, (1992); Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
37 - TITLE : BURDETT (Osbert). AUTHOR : 1024 Published with : A Little Book of Cheese. comment : in-12, 98 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition, with attractive woodcuts by Pauline Baumann, a delightful small book on many aspects of cheese and methods of cheese making. Inscription on front end-paper, otherwise a good clean copy. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Gerald Howe, 1935; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
38 - TITLE : GUERARD (Michel). AUTHOR : 1026 Published with : Cuisine Minceur. Translated and adapted by Caroline Conran. comment : in-8, 413 pp., illustrations hors-texte en couleurs et en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Pioneering work on the low-fat, low carbohydrate approach to haute cuisine. Includes 171 light and delicious recipes. Original cloth binding in dust jacket Format : London, MacMillan, 1977; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
39 - TITLE : COCINA). AUTHOR : 1027 Published with : Cocina de hoy. Cuisos caseros. Completa guia de combinaciones destinadas a presidir y al mismo tiempo enriqueecer con su presencia la cocina hogarena. comment : in-8, 152 pp., illustrations, broché. Format : Barcelona, Altorrey, 1994; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
40 - TITLE : DUMAS (Alexandre). AUTHOR : 1032 Published with : Dumas on Food. Selection from "Le Grand Dictionnaire de Cuisine" Translated by Alan and Jane Davidson. comment : in-8, 323 pp., quelques illustrations en noir, reliure percaline illustrée de l'éditeur, étui. Format : London, Folio Society, 1978; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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