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Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



281 - TITLE : HUNT (Janet).
AUTHOR :
2096
Published with :
The compassionate Gourmet. The very best of international Vegan Cuisine.
comment :
in-8, 160 pp., illustrations dans le texte, broché (backpaper).
Format :
Wellingborough & New York, Thorsons, 1986;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



282 - TITLE : LLOYD-DAVIES (Victoria).
AUTHOR :
2097
Published with :
The Tomato cookbook.
comment :
in-8 carré, 96 pp., illustrations, broché. (soft cover).
Format :
London, Salamender Books Press, 1998;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



283 - TITLE : MORRIS (Nikki).
AUTHOR :
2098
Published with :
The Women Chefs of Britain. A wonderful collection of recipes from the leading women chefs of the British Isles.
comment :
in-8, 142 pp., reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket).
Format :
London, Absolute Press, 1990;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



284 - TITLE : MOSIMANN (Anton).
AUTHOR :
2099
Published with :
A New Style of Cooking. The art of Anton Mosimann.
comment :
in-12, 96 pp., illustrations, broché (soft cover).
Format :
London, Sainsbury, 1983;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



285 - TITLE : PRIESTLAND (Gerald).
AUTHOR :
2100
Published with :
Frying tonight. The saga of fish & chips.
comment :
in-8, 168 pp., nombreuses illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette éffrangée en tête). Original cloth binding in dust jacket ( chipped jacket on top)
Format :
London, Gentry Books, 1972;
Price :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



286 - TITLE : VINS (Guide des).
AUTHOR :
2101
Published with :
1000 vins du monde. Vinalies internationales. La selection des oenologues.
comment :
in-8 oblong, 415 pp., illustrations, broché.
Format :
Paris, Hachette, 1999;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



287 - TITLE : VAISSELLE.
AUTHOR :
2101
Published with :
Les plaisirs de la table et la vaisselle ancienne en Suisse. Avec 20 planches.
comment :
in-12, 48 pp. et 20 planches en couleurs, broché.
Format :
Zurich, 1936;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



288 - TITLE : VINS (Guide des).
AUTHOR :
2102
Published with :
Best chateaux in Bordeaux. Version Française, Anglaise, Japonnaise.
comment :
in-8, 184 pp., illustrations, broché.
Format :
Bordeaux, Revue des Grands Vin de Bordeaux, 2001;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



289 - TITLE : WOLFERT (Paula).
AUTHOR :
2104
Published with :
Mediterranean cooking. Illustrations by Agnetta Neroth.
comment :
in-12, 256 pp., broché (soft cover).
Format :
London & Sydney, Pan Books, 1980;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



290 - TITLE : THORPE (David).
AUTHOR :
2105
Published with :
Rude Food. Photographed as never before by David Thorpe.
comment :
in-4, broché. Second edition. Food by Berry Carter photographed with nudes in erotic settings.Paperback
Format :
Cheltenham, Phin, 1979;
Price :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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