Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
211 - TITLE : PARKER (Robert). AUTHOR : 1835 Published with : Burgundy. A comprehensive guide to producers, appellations and wines. Maps by Jeanyee Wong, drawnings by Christopher Wormell. comment : in-8, 1052 pp., reliure éditeur, jaquette. First published. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Dorling Kindersley,, 1990; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
212 - TITLE : VEDEL (André). AUTHOR : 1836 Published with : The Macdonald guide to French wines 1988/9. comment : in-8, 668 pp., reliure éditeur, jaquette. A translation adapted of the Guide Hachette. Original cloth binding in dust jacket Format : London & Sydney, Macdonald Orbis, 1988; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
213 - TITLE : ATKINS (Robert C.). AUTHOR : 1837 Published with : La révolution diététique du Dr. Atkins. Traduit de l'américain par Anne Joba. Recettes et menus par Fran Gare et Helen Monica. comment : in-8, 331 pp., broché. Format : Paris, Buchet-Chastel,, 1976; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
214 - TITLE : NORDIO (Jeanette Nance). AUTHOR : 1838 Published with : Taste of Venice. Traditional Ventian cooking. Illustrated by Sally Spector. comment : in-4 à l'italienne, 128 pp., illustrées de gouaches, reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket). Format : London, Webb & Bower, 1988; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
215 - TITLE : MILLAU (Christian). AUTHOR : 1839 Published with : Dinning in France. Photographs by Philippe-Louis Houzé. comment : in-4, 175 pp., illustrations en couleurs, reliure éditeur, jaquette. By Christian Millau of Gault Millau. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Sidgwick & Jackson, 1986; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
216 - TITLE : FRANCE A TABLE (La). AUTHOR : 1840 Published with : Ile de France, Nord . N° 48. comment : fascicule grand in-8, 60 pp., broché. Format : Paris, 1954; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
217 - TITLE : FRANCE A TABLE (La). AUTHOR : 1841 Published with : Ile de France, Sud. N° 49. comment : fascicule grand in-8, 64 pp., broché. Format : Paris, 1954; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
218 - TITLE : FRANCE A TABLE (La). AUTHOR : 1842 Published with : Bearn et Bigorre . N° 71. comment : fascicule grand in-8, 48 pp., broché. Format : Paris, 1958; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
219 - TITLE : FRANCE A TABLE (La). AUTHOR : 1843 Published with : Comtat Venaissin . N° 60. comment : fascicule grand in-8, 60 pp., broché. (dos abimé). Format : Paris, 1956; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
220 - TITLE : FRANCE A TABLE (La). AUTHOR : 1844 Published with : Languedoc Méditerranéen . N° 67. comment : fascicule grand in-8, 72 pp., broché. (dos abimé). Format : Paris, 1957; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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