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Books on 'Gastronomie'
Number of answers: 941



211 - TITLE : PARKER (Robert).
AUTHOR :
1835
Published with :
Burgundy. A comprehensive guide to producers, appellations and wines. Maps by Jeanyee Wong, drawnings by Christopher Wormell.
comment :
in-8, 1052 pp., reliure éditeur, jaquette. First published. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Dorling Kindersley,, 1990;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



212 - TITLE : VEDEL (André).
AUTHOR :
1836
Published with :
The Macdonald guide to French wines 1988/9.
comment :
in-8, 668 pp., reliure éditeur, jaquette. A translation adapted of the Guide Hachette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London & Sydney, Macdonald Orbis, 1988;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



213 - TITLE : ATKINS (Robert C.).
AUTHOR :
1837
Published with :
La révolution diététique du Dr. Atkins. Traduit de l'américain par Anne Joba. Recettes et menus par Fran Gare et Helen Monica.
comment :
in-8, 331 pp., broché.
Format :
Paris, Buchet-Chastel,, 1976;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



214 - TITLE : NORDIO (Jeanette Nance).
AUTHOR :
1838
Published with :
Taste of Venice. Traditional Ventian cooking. Illustrated by Sally Spector.
comment :
in-4 à l'italienne, 128 pp., illustrées de gouaches, reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket).
Format :
London, Webb & Bower, 1988;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



215 - TITLE : MILLAU (Christian).
AUTHOR :
1839
Published with :
Dinning in France. Photographs by Philippe-Louis Houzé.
comment :
in-4, 175 pp., illustrations en couleurs, reliure éditeur, jaquette. By Christian Millau of Gault Millau. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Sidgwick & Jackson, 1986;
Price :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



216 - TITLE : FRANCE A TABLE (La).
AUTHOR :
1840
Published with :
Ile de France, Nord . N° 48.
comment :
fascicule grand in-8, 60 pp., broché.
Format :
Paris, 1954;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



217 - TITLE : FRANCE A TABLE (La).
AUTHOR :
1841
Published with :
Ile de France, Sud. N° 49.
comment :
fascicule grand in-8, 64 pp., broché.
Format :
Paris, 1954;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



218 - TITLE : FRANCE A TABLE (La).
AUTHOR :
1842
Published with :
Bearn et Bigorre . N° 71.
comment :
fascicule grand in-8, 48 pp., broché.
Format :
Paris, 1958;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



219 - TITLE : FRANCE A TABLE (La).
AUTHOR :
1843
Published with :
Comtat Venaissin . N° 60.
comment :
fascicule grand in-8, 60 pp., broché. (dos abimé).
Format :
Paris, 1956;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



220 - TITLE : FRANCE A TABLE (La).
AUTHOR :
1844
Published with :
Languedoc Méditerranéen . N° 67.
comment :
fascicule grand in-8, 72 pp., broché. (dos abimé).
Format :
Paris, 1957;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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