Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
201 - TITLE : HENDERSON (Mary). AUTHOR : 1823 Published with : Paris Embassy Cookbook. 200 distinctives Anglo-French dishes. comment : Format : London, Weidenfeld & Nicolson, 1980; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
202 - TITLE : ORTIZ (Elisabeth Lambert). AUTHOR : 1824 Published with : A Taste of Excellence. Recipes from the best of British Chefs. Foreword by Anton Mosimann. comment : Format : London, Collins, 1987; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
203 - TITLE : GARWOOD & VOIGT. AUTHOR : 1825 Published with : comment : Format : London, Thames & Hudson, 2001; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
204 - TITLE : AYTO (John). AUTHOR : 1826 Published with : The Diner's Dictionary. Food and drink from A to Z. comment : Format : Oxford, University Press, 1993; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
205 - TITLE : ROSNAY (Stella et Joel de). AUTHOR : 1827 Published with : La Mal-Bouffe. Comment se nourrir pour mieux vivre. comment : Format : Paris, Olivier Orban, 1979; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
206 - TITLE : JOUIS, LE GRAVEREND, REGNIER. AUTHOR : 1828 Published with : Les Vergers de grand rendement, Pommier-Poirier-Prunier-Cerisier, Fumure, Culture, Protection. comment : Format : Paris, Maison Rustique, 1946; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
207 - TITLE : LEITH (Prue). AUTHOR : 1829 Published with : The Cook's Handbook. comment : Format : London, Papermac, 1981; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
208 - TITLE : WHEELER'S. AUTHOR : 1830 Published with : Wheeler's New Fish Cookery. comment : Format : London, Ebury Press, 1986; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
209 - TITLE : BERTHOLLE (Louisette). AUTHOR : 1831 Published with : Une Grande Cuisine pour tous. Avec des illustrations de Catherine Leborne et Nicole Montet. comment : Format : Paris, Albin Michel, 1976; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
210 - TITLE : PARKER (Robert). AUTHOR : 1833 Published with : Bordeaux. The definitive guide to the wine of Bordeaux since 1961. comment : Format : London, Dorling Kindersley, 1989; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research