Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
191 - TITLE : KINROSS (Lord). AUTHOR : 1813 Published with : The Kindred Spirit. A story of Gin and of the House of Booth. comment : in-8 carré, Frontispice en couleurs contrecollé, xi-100 pp., nombreuses illustrations en noir et en couleurs, reliure éditeur, jaquette. (dos de la jaquette passée). First edition. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Newman & Neame, 1959; Price : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
192 - TITLE : BIERE). AUTHOR : 1814 Published with : Beer In Britain - Compiled from a special Supplement of The Times April 1958. comment : in-8 carré, 124 pp., cartes hors-texte, illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, The Times, 1960; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
193 - TITLE : SCOTT (J.M.). AUTHOR : 1815 Published with : Vineyards of France. Paintings and drawnings by Keith Baynes. comment : petit in-4, 163 pp., 12 planches hors-texte, illustrations dans le texte, reliure éditeur, jaquette. (dos de la jaquette passé). Original cloth binding in dust jacket. Second impression, illustrated by 12 colours' plates Format : London, Hodder & Stoughton, 1951; Price : 40€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
194 - TITLE : COOPER (Rosalind). AUTHOR : 1816 Published with : The Wine Almanac. comment : petit in-4, 184 pp., illustrations et cartes, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Michael Joseph, 1986; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
195 - TITLE : VIEIRA (Edite). AUTHOR : 1817 Published with : The taste of Portugal. Traditional Portuguese Cuisine. comment : in-8, 243 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Robert Hale, 1988; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
196 - TITLE : VIN). AUTHOR : 1818 Published with : Confrérie des Chevaliers des Comtés de Nice et de Provence. Statuts. comment : fascicule in-8, 8 pp., broché. Format : Nice, Hotel Ruhl, 1966; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
197 - TITLE : VIN). AUTHOR : 1819 Published with : Coopérative de Vinification de Grangeneuve (Cave intercommunale) à Romagne, par Targon (Gironde). Statuts et Réglement intérieur. comment : fascicule in-8, 16 pp., broché. Format : Bordeaux, Duteil, 1936; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
198 - TITLE : MCDOUALL R. & S. DUSH. AUTHOR : 1820 Published with : Recipes from a chateau in Champagne. Illustrated by Graham Rust and Philippe Jullian. comment : in-8, 160 pp., illustrations en couleurs hors texte, en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Victor Gollancz, 1982; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
199 - TITLE : MCDOUALL (Robin). AUTHOR : 1821 Published with : Cooking with Wine. comment : in-8, 144 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, The Cookery Book Club, 1968; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
200 - TITLE : OLNEY (Richard). AUTHOR : 1822 Published with : The French Menu Cookbook. With illustrations by Judith Eldridge. comment : in-8, x-294 pp., illustrations dans le texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Dorling Kindersley, 1985; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Make a new research