Books on 'Gastronomie'Number of answers: 941
161 - TITLE : DECOUT (Daniel). AUTHOR : 1707 Published with : La Cuisine des Humbles. comment : in-8, 80 pp., illustrations, broché. (exemplaire neuf). Format : Perigueux, Copedit, 2006; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
162 - TITLE : MARCOULY (Jeanne-Luce). AUTHOR : 1708 Published with : La Cerise, Suivi de recettes choisies. Aquarelles originales de l'auteur. comment : in-8, 96 pp., illustrations en couleurs, broché (exemplaire neuf). Format : Perigueux, Copedit, 2006; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
163 - TITLE : RAYVERN ALLEN (David). AUTHOR : 1715 Published with : Arlott on Wine. comment : in-8, 224 pp., reliure éditeur, jaquette. (original cloth binding in dust jacket). Format : London, Collins Willow, 1986; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
164 - TITLE : LICHINE (Alexis). AUTHOR : 1716 Published with : Wines of France. In collaboration with William E. Massee. comment : in-8, ix-315 pp., 10 cartes dans le texte, reliure éditeur. (dos passé). First edition. Original cloth binding , faded spine. Ex-libris J. Eric Tye Format : London, Cassell, 1952; Price : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
165 - TITLE : SPURRIER (Steven ) & Joseph WARD). AUTHOR : 1718 Published with : How to buy fine wines. A practical guide for the collector and connoisseur. comment : petit in-4, 144 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. (Original cloth binding in dust jacket). Format : Oxford, Phaeton & Christie's, 1986; Price : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
166 - TITLE : SPURRIER (Steven ) & Michel DOVAZ). AUTHOR : 1719 Published with : Académie du Vin. Wine Course. The complete course in wine appreciation, tasting and study of the Paris Academie du Vin. comment : petit in-4, 224 pp., illustrations et cartes en couleurs, reliure éditeur, jaquette. (original cloth binding in dust jacket). Format : London, Century Publishing, 1983; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
167 - TITLE : SPURRIER (Steven ) & Michel DOVAZ). AUTHOR : 1720 Published with : The Academie du Vin. Wine Cellar Book. A practical guide to creating and maintaining your own cellar. comment : petit in-4, 192 pp., illustrations et cartes en couleurs, reliure éditeur, jaquette. (original cloth binding in dust jacket). Format : London, Collins, 1986; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
168 - TITLE : VIN). AUTHOR : 1722 Published with : The Great Book of Wine. comment : in-4, 384 pp., nombreuses illustrations et cartes, reliure éditeur, jaquette. (original cloth binding in dust jacket). Revised edition with updated section on American Wines Format : New York, Galahad Books, 1970; Price : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
169 - TITLE : DUIJKER (Hubrecht). AUTHOR : 1723 Published with : The Great Wine Chateaux of Bordeaux. Introduction by Hugh Johnson. comment : in-4, 200 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A highly acclaimed work, profusely illustrated in colour. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Times Crescent Books, 1983; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
170 - TITLE : FAITH (Nicholas). AUTHOR : 1724 Published with : Victorian Vineyard. Chateau Loudenne and the Gilbeys. comment : in-8 à l'italienne, 160 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Format : London, Constable, 1983; Price : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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