Nos coordonnées
francais  Français
allemand  Deutsch
espagnol  Espanol
italien  Italiano
Books on 'Fromages'
Number of answers: 2



1 - TITLE : SIMON (André L.).
AUTHOR :
622
Published with :
A Catechism concerning Cheeses with a Glossary of Cheeses and Cheese Dishes.
comment :
in-12, 52 pp., broché. First edition
Format :
London, Wine and Food Society, 1936;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



2 - TITLE : PLUME (Christian).
AUTHOR :
7393
Published with :
Le Livre du Fromage. evec le Dictionnaire des fromages du mond, Les vins et leurs fromages, et Les recettes aux fromage de Madeleine Othenin-Girard.
comment :
in-4, 157 pp., illustrations en couleurs, cartonnage éditeur.
Format :
Paris, Editions des Deux Coqs d'Or, 1977;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

 < 1  >

return to word list

Make a new research