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Books on 'Cuisine'
Number of answers: 34



31 - TITLE : JOHNSTON (Mireille).
AUTHOR :
5512
Published with :
The Cuisine of the Rose: Classical French cooking from Burgundy and Lyonnais. Illustrations by Glaser Milton.
comment :
in-8, 313 pp., broché. Very Good  "Whenever I think of the joy of living, the pleasure of a perfect dish served with a perfect wine, I see Burgundy...Practica, uncomplicated, full of atmosphere and wisdom...a truly exciting cookbook. " Paperback
Format :
London, Penguin, 1984;
Price :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



32 - TITLE : FOUGERE (Marie).
AUTHOR :
615
Published with :
La cuisine au fromage de chèvre.
comment :
in-12, 96 pp., broché.
Format :
Prats, Utovie, 1993;
Price :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



33 - TITLE : TABUR (Sylvia).
AUTHOR :
616
Published with :
Congélation et bonne cuisine.
comment :
in-12 oblong, 359 pp., broché.
Format :
Paris, Stock, 1976;
Price :
5
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



34 - TITLE : MARIE (Tante).
AUTHOR :
837
Published with :
La Véritable Cuisine de Famille contenant 1000 recettes et 500 menus. Nouvelle édition revue et augmentée.
comment :
in-12, 480 pp., cartonnage original imprimé, dos refait en toile. (exemplaire moyen, quelques annotations à l'encre).
Format :
Paris, Taride, s.d.;
Price :
40
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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