Livres sur 'Vin'Anzahl der Antworten: 298
21 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 1117 Veröffentlicht in : The "Wines of the World". Pocket Library. Champagne - Port - Sherry - South Africa - Claret - Sauternes - Burgundy - Hocks & Moselles. Kommentar : 8 volumes in-12, 15 pp. chacun, cartonnage éditeur, étui décoré. (petites usures à l'étui). Collection of 8 titles all in first editions and in O-Wrappers in slipcase. Good condition. Written by various authors while Andre Simon was the editior of the series as well as author of some of the titles. (Gabler G37500) Format : London, The Wine and Food Society, 1949-1950; Preis : 70€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
22 - TITEL : BODE (Charles). AUTOR : 1121 Veröffentlicht in : Wines of Italy. Illustrated by David Williams. Kommentar : in-8, 135 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Peter Owen, 1956; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
23 - TITEL : SALIS (Mme. de). AUTOR : 1129 Veröffentlicht in : Savouries à la mode. Seventh edition. Kommentar : in-12, 55 pp., reliure éditeur. (exemplaire défraichi). Original cloth binding, faded Format : London, Longmans-Green and Co, 1887; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
24 - TITEL : CHURCHILL (Creighton). AUTOR : 1150 Veröffentlicht in : Notebook for the Wines of France. Kommentar : grand in-8, 397-xxix pp., 8 cartes, reliure éditeur. Original brown cloth binding. Illustrated with 8 maps drawn specially for this volume by Rafael Palacios. Introduction by Samuel Chamberlain. A wine diary or Cellar Book listing the 900 most important French wines and/or their vineyards, with space for the wine drinker"s own records and notations. Including an introductory explaination of each of the 8 major wine districts, their differing nomenclatures and comparative classifications, together with notes on the selection, care, and serving of wines Format : New York, Alfred A. Knopf,, 1961; Preis : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
25 - TITEL : HARRISON (Godfrey). AUTOR : 1254 Veröffentlicht in : Bristol Cream. Kommentar : in-8, 162 pp, planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. First Edition, with a coloured frontispiece and 40 monochrome plates (one double-page) on 24; original cloth binding in dust jacket. Definitive history of John Harvey & Sons, world-famous wine and sherry merchants, in the context of Bristol's historic association with the wine trade Format : London, Batsford,, 1955; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
26 - TITEL : BIERMANN (Barry). AUTOR : 1623 Veröffentlicht in : Red Wine in South Africa. Kommentar : in-4, 158 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette (original cloth binding in dust jacket). Format : Cape Town, Buren, 1971; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
27 - TITEL : GALLO (Guido). AUTOR : 1624 Veröffentlicht in : Wines and Vine-growing in Trentino/South Tyrol. Kommentar : in-4, 94 pp., broché, couverture rempliée. (paperback). Format : Bolzano, R. Manfrini, 1964; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
28 - TITEL : JOSEPH (Robert). AUTOR : 1625 Veröffentlicht in : The Wine Lists. Kommentar : in-8, 175 pp., vignettes, broché (paperback). Format : London, Guiness Books, 1985; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
29 - TITEL : ADAMS (Peter). AUTOR : 1626 Veröffentlicht in : The ultimate Wine Quiz book. Kommentar : in-8, 144 pp., broché. (paperback). Format : London, Rainbird, 1987; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
30 - TITEL : DURKAN (Andrew). AUTOR : 1627 Veröffentlicht in : Vendange. A study of wine and other drinks. Kommentar : in-8, x-327 pp., planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (original cloth binding in dustjacket. Format : London, Edward Arnold, 1971; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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