Livres sur 'Gastronomie'Anzahl der Antworten: 941
621 - TITEL : SHULMAN (Martha Rose). AUTOR : 629 Veröffentlicht in : Chez Martha Rose. Pleasures of Parisian Eating. Kommentar : in-8, 312 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Macmillian, 1988; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
622 - TITEL : LASSALLE (George). AUTOR : 631 Veröffentlicht in : The Fish in my life. Cooking and eating fish for health and happiness. Illustrated by Harriet Lassalle. Kommentar : in-8, 227 pp., reliure éditeur. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Macmillan, 1989; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
623 - TITEL : MENGELATTE, BICKEL, ABELANET. AUTOR : 6315 Veröffentlicht in : Buffets & Receptions. Kommentar : fort volume grand in-8, 893 pp., nombreuses planches hors-texte en noir et en couleurs, reliure éditeur. Bon ouvrage. Texte en français Format : Paris, Vilo, s.d. (1983); Preis : 70€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
624 - TITEL : STEGNER (Mabel). AUTOR : 632 Veröffentlicht in : Electric Blender Receipes. Kommentar : in-8, 226 pp., cartonnage éditeur, jaquette (jaquette éfrangée). Original cloth binding in dust jacket, jacket fraying Format : New York, Barrows, 1953; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
625 - TITEL : SALTER (M.) & A.A. WHITNEY. AUTOR : 633 Veröffentlicht in : Delightful Food. with a foreword by Noel Coward and decorations by Oliver Messel. Kommentar : in-8, 148 pp., 6 planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (rousseurs sur la jaquette) . First edition, with 6 full-page colour illustrations by Oliver Messel. Original crimson cloth binding with silver lettering to spine, dust jacket with some foxing Format : London, Sidgwick and Jackson, 1957; Preis : 45€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
626 - TITEL : BERTHOLLE (Louisette). AUTOR : 635 Veröffentlicht in : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. Kommentar : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Format : Paris, Albin-Michel, 1989; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
627 - TITEL : BERTHOLLE (Louisette). AUTOR : 635 Veröffentlicht in : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. Kommentar : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Format : Paris, Albin-Michel, 1989; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
628 - TITEL : BERTHOLLE (Louisette). AUTOR : 635 Veröffentlicht in : Les Recettes des meilleurs restaurants de France. Nouvelle édition. Kommentar : in-8 oblong, 686 pp., reliure éditeur. Illustrations en noir Format : Paris, Albin-Michel, 1989; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
629 - TITEL : COMBES (Steve). AUTOR : 636 Veröffentlicht in : Restaurant French for hoteliers, restaurateurs and catering students. With a foreword by Madame Prunier. Kommentar : in-12, 127 pp., reliure éditeur, jaquette. A fine copy of the third edition. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Barrie & Rocklifs, 1969; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
630 - TITEL : CLIFTON (Claire). AUTOR : 637 Veröffentlicht in : Edible Flowers. Kommentar : in-12, 96 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. Edible Flowers is a celebration of the visual beauty and culinary delights of the ancient art of flower cookery. Text by Claire Clifton. Many colour and black & white illustrations by Glynn Boyd Harte Format : London, The Bodley Head, 1983; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Eine neue Forschung machen