Livres sur 'Gastronomie'Anzahl der Antworten: 941
61 - TITEL : WILSON (Christine). AUTOR : 1064 Veröffentlicht in : Secret of Eastern cooking. Kommentar : in-8, 233 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Arlington Books, 1966; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
62 - TITEL : COADY (Chantal). AUTOR : 1065 Veröffentlicht in : Chocolate. The food of the gods. Illustrated by Liz Wright. Kommentar : in-8, 120 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Signed by the author Format : London, Pavillon, 1993; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
63 - TITEL : VERGE (Roger). AUTOR : 1066 Veröffentlicht in : Cuisine of the sun. Edited and adaptated by Caroline Conran. Kommentar : in-8, 304 pp., illustrations en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First British edition Format : London, MacMillan, 1979; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
64 - TITEL : SANTA MARIA (Jack). AUTOR : 1067 Veröffentlicht in : Indian sweet cookery. Kommentar : in-8, 144 pp., broché. (paperback). Format : London, Rider & Co, 1979; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
65 - TITEL : LAUNAY (André). AUTOR : 1068 Veröffentlicht in : Caviare & after. The truth about luxury food. With drawnings by Carol Barker. Kommentar : in-8, 160 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Macdonald, 1964; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
66 - TITEL : WRETMAN (Tore). AUTOR : 1070 Veröffentlicht in : Ur främmande grytor. Mat från hela världen. Kommentar : in-8, 136 pp., illustrations, cartonnage illustré de l'éditeur. Original decarated binding. Illustrated by Jerry Roupe. Dedicace to the chef Pierre Descreux, signed by the author : "a Pierre Descreux à qui je dois les meilleurs repas de ma vie..." Format : Västerås, ICA Forlaget, 1953; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
67 - TITEL : BLANC (Raymond). AUTOR : 1075 Veröffentlicht in : Recipes from Le Manoir aux Quat' Saisons. Kommentar : in-4, 280 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Guild Publishing, 1988; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
68 - TITEL : MOSIMANN (Anton). AUTOR : 1076 Veröffentlicht in : Cuisine à la Carte. Introduction by Quentin Crewe. Kommentar : petit in-4, 304 pp., planches en couleurs hors-texte, reliure éditeur, jaquette. English text. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Northwood Books, 1981; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
69 - TITEL : MOSIMANN (Anton). AUTOR : 1077 Veröffentlicht in : Sellfish. The art of sellfish cookerie with an illustrated directory. Kommentar : in-4, 207 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. A comprehensive guide to seafood from all over the world, suberbly illustrated troughout with step-by-step preparation details. Original cloth binding in dust jacket Format : England, Hamlyn, 1987; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
70 - TITEL : MOSIMANN (Anton). AUTOR : 1078 Veröffentlicht in : Cooking with Mosimann. Kommentar : in-8, 213 pp., illustrations, broché. (paperback). Format : London, PaperMac, 1989; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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