Livres sur 'Gastronomie'Anzahl der Antworten: 941
551 - TITEL : ROUX (Michel & Albert). AUTOR : 482 Veröffentlicht in : New Classic Cuisine. With a chapter on wine by Michael Broadbent, illustrations by Paul Hogarth and photography by Anthony Blake. Kommentar : petit in-4, 256 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London & Sydney, Macdonald, 1984; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
552 - TITEL : ROUX (Michel & Albert). AUTOR : 483 Veröffentlicht in : The Roux Brothers on Patisserie. Photographs by Anthony Blake. Kommentar : petit in-4, 255 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Recipes and ideas for pasties and desserts from the Masters Chefs of the celebrated Waterside Inn and Le Gavroche restaurants - each with 3 Michelin stars. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Macdonald, 1986; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
553 - TITEL : ROUX (Albert). AUTOR : 484 Veröffentlicht in : Cher Albert. Answers to Everything Gastronomique. Kommentar : in-8, 128 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Evening Standard, 1994; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
554 - TITEL : SPAYDE (Jon). AUTOR : 485 Veröffentlicht in : Japanese cookery. A complete guide to the simple and elegant art of Japanese Cuisine. Introduction by Emi Kazuko. Kommentar : in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. A very good book with an introduction by the famous journalist and writter Emi Kasuko. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Century Publishing, 1984; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
555 - TITEL : KOBAYASHI (Yoko). AUTOR : 486 Veröffentlicht in : Complete Japanese cookbook. Kommentar : grand in-8, 176 pp., illustrations en couleurs à pleine page, illustrations en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette (Original cloth binding in dust jacket). Format : London, Hamlyn, 1985; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
556 - TITEL : SCOTT (Consultant : David). AUTOR : 487 Veröffentlicht in : Japanese cooking. Pure & simple. Kommentar : in-4, 120 pp., illustrations photographiques et figures, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : Leicester, Windward, 1986; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
557 - TITEL : MARTIN (Peter & Joan). AUTOR : 489 Veröffentlicht in : Japanese Cooking. Foreword by Sir John Filcher. Illustrations by Clifton Karhu. Kommentar : in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, André Deutsch, 1970; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
558 - TITEL : LETOILE, MAINE & PETER. AUTOR : 490 Veröffentlicht in : La Cuisine. The complete book of French cooking. (By) Valerie Létoile, Monique Maine, Madeleine Peter. English-language editor : Jill Norman. Kommentar : in-4, 549 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Over 1000 receipes from every region of France, in an excellent translate by Jill Norman Format : London, Guild Publishing, 1987; Preis : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
559 - TITEL : SAGASTIZABAL (Coordinacion Javier de). AUTOR : 491 Veröffentlicht in : Cocina Monacal de las Hermanas Clarisas. Fotografia José Luis Galiana, Illustracion Sor Isabel. Kommentar : in-4, 238 pp., illustrations, reliure éditeur. Format : Durango, Monasterio de San antonio de Padua, 1995; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
560 - TITEL : SANTOS (Raphael Garcia). AUTOR : 492 Veröffentlicht in : Gastronomia de Navarra. Kommentar : in-8, 295 pp., illustrations hors-texte, cartonnage éditeur. Format : Donostia, Kriselv, 1990; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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