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Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



551 - TITEL : ROUX (Michel & Albert).
AUTOR :
482
Veröffentlicht in :
New Classic Cuisine. With a chapter on wine by Michael Broadbent, illustrations by Paul Hogarth and photography by Anthony Blake.
Kommentar :
petit in-4, 256 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London & Sydney, Macdonald, 1984;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



552 - TITEL : ROUX (Michel & Albert).
AUTOR :
483
Veröffentlicht in :
The Roux Brothers on Patisserie. Photographs by Anthony Blake.
Kommentar :
petit in-4, 255 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Recipes and ideas for pasties and desserts from the Masters Chefs of the celebrated Waterside Inn and Le Gavroche restaurants - each with 3 Michelin stars. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Macdonald, 1986;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



553 - TITEL : ROUX (Albert).
AUTOR :
484
Veröffentlicht in :
Cher Albert. Answers to Everything Gastronomique.
Kommentar :
in-8, 128 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Evening Standard, 1994;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



554 - TITEL : SPAYDE (Jon).
AUTOR :
485
Veröffentlicht in :
Japanese cookery. A complete guide to the simple and elegant art of Japanese Cuisine. Introduction by Emi Kazuko.
Kommentar :
in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. First edition. A very good book with an introduction by the famous journalist and writter Emi Kasuko. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Century Publishing, 1984;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



555 - TITEL : KOBAYASHI (Yoko).
AUTOR :
486
Veröffentlicht in :
Complete Japanese cookbook.
Kommentar :
grand in-8, 176 pp., illustrations en couleurs à pleine page, illustrations en noir dans le texte, reliure éditeur, jaquette (Original cloth binding in dust jacket).
Format :
London, Hamlyn, 1985;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



556 - TITEL : SCOTT (Consultant : David).
AUTOR :
487
Veröffentlicht in :
Japanese cooking. Pure & simple.
Kommentar :
in-4, 120 pp., illustrations photographiques et figures, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
Leicester, Windward, 1986;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



557 - TITEL : MARTIN (Peter & Joan).
AUTOR :
489
Veröffentlicht in :
Japanese Cooking. Foreword by Sir John Filcher. Illustrations by Clifton Karhu.
Kommentar :
in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, André Deutsch, 1970;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



558 - TITEL : LETOILE, MAINE & PETER.
AUTOR :
490
Veröffentlicht in :
La Cuisine. The complete book of French cooking. (By) Valerie Létoile, Monique Maine, Madeleine Peter. English-language editor : Jill Norman.
Kommentar :
in-4, 549 pp. illustrées, reliure éditeur, jaquette. Over 1000 receipes from every region of France, in an excellent translate by Jill Norman
Format :
London, Guild Publishing, 1987;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



559 - TITEL : SAGASTIZABAL (Coordinacion Javier de).
AUTOR :
491
Veröffentlicht in :
Cocina Monacal de las Hermanas Clarisas. Fotografia José Luis Galiana, Illustracion Sor Isabel.
Kommentar :
in-4, 238 pp., illustrations, reliure éditeur.
Format :
Durango, Monasterio de San antonio de Padua, 1995;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



560 - TITEL : SANTOS (Raphael Garcia).
AUTOR :
492
Veröffentlicht in :
Gastronomia de Navarra.
Kommentar :
in-8, 295 pp., illustrations hors-texte, cartonnage éditeur.
Format :
Donostia, Kriselv, 1990;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

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