Nos coordonnées
francais  Français
espagnol  Espanol
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



521 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
441
Veröffentlicht in :
Drink.
Kommentar :
in-8, 272 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette en état d'usage). First edition
Format :
London, Burke Publishing Company Ltd. , 1948;
Preis :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



522 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
442
Veröffentlicht in :
Drink.
Kommentar :
in-8, 272 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur. (sans jaquette). First edition
Format :
London, Burke Publishing Company Ltd. , 1948;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



523 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
443
Veröffentlicht in :
Food.
Kommentar :
in-8, 272 pp., planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette abimée) . First edition. Illustrated with 8 colour plates and 9 b/w complement the text. This is an anthology of stories and poems about food and memorable meals, with attention given to wines. ( Gabler/Wine into Words 253-254 ). Original cloth binding in dust jacket, jacket worn
Format :
London, Burke, 1949;
Preis :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



524 - TITEL : SIMON & HEATON.
AUTOR :
444
Veröffentlicht in :
A calendar of food and wine.
Kommentar :
in-8 carré, 268 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. (dos de la jaquette défraichie). First edition with illustrations by T.B.L. Huskinson. Original cloth binding, with dust jacket (jacket's spine damaged)
Format :
London, Faber and Faber Ltd. , 1949;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



525 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
445
Veröffentlicht in :
The Art of Good Living.
Kommentar :
in-8, 197 pp., reliure éditeur, jaquette. A contirbution to the better understanding of food and drink together with a gastronomic vocabulary and a wine glossary. With a foreword by Sir Francis Meynell
Format :
London, Michael Joseph, 1951;
Preis :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



526 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
446
Veröffentlicht in :
The Art of Good Living.
Kommentar :
in-8, 197 pp., reliure éditeur. (sans jaquette). A contirbution to the better understanding of food and drink together with a gastronomic vocabulary and a wine glossary. With a foreword by Sir Francis Meynell
Format :
London, Michael Joseph, 1951;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



527 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
447
Veröffentlicht in :
Mushrooms Galore: a Book of Mushroom Recipes.
Kommentar :
in-8, 54 pp., cartonnage décoré de l'éditeur. First edition.Original decorated paper-covered boards
Format :
London, Newman Neame, 1951;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



528 - TITEL : RAY (Cyril).
AUTOR :
458
Veröffentlicht in :
Bollinger. Tradition of a Champagne family.
Kommentar :
in-8, x-179 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Peter Davies, 1971;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



529 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
460
Veröffentlicht in :
Wine and the Wine Trade. 2nd edition.
Kommentar :
in-8, 129 pp., reliure éditeur (dos fané). Hardcover. Backstrip faded
Format :
London, I. Pitman & Sons, 1934;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



530 - TITEL : SIMON (André L.).
AUTOR :
461
Veröffentlicht in :
A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters.
Kommentar :
in-8, vi-178 pp., reliure éditeur, jaquette.
Format :
London, The Wine and Food Society, 1948;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Eine neue Forschung machen