Livres sur 'Gastronomie'Anzahl der Antworten: 941
521 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 441 Veröffentlicht in : Drink. Kommentar : in-8, 272 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette en état d'usage). First edition Format : London, Burke Publishing Company Ltd. , 1948; Preis : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
522 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 442 Veröffentlicht in : Drink. Kommentar : in-8, 272 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur. (sans jaquette). First edition Format : London, Burke Publishing Company Ltd. , 1948; Preis : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
523 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 443 Veröffentlicht in : Food. Kommentar : in-8, 272 pp., planches hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (jaquette abimée) . First edition. Illustrated with 8 colour plates and 9 b/w complement the text. This is an anthology of stories and poems about food and memorable meals, with attention given to wines. ( Gabler/Wine into Words 253-254 ). Original cloth binding in dust jacket, jacket worn Format : London, Burke, 1949; Preis : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
524 - TITEL : SIMON & HEATON. AUTOR : 444 Veröffentlicht in : A calendar of food and wine. Kommentar : in-8 carré, 268 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. (dos de la jaquette défraichie). First edition with illustrations by T.B.L. Huskinson. Original cloth binding, with dust jacket (jacket's spine damaged) Format : London, Faber and Faber Ltd. , 1949; Preis : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
525 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 445 Veröffentlicht in : The Art of Good Living. Kommentar : in-8, 197 pp., reliure éditeur, jaquette. A contirbution to the better understanding of food and drink together with a gastronomic vocabulary and a wine glossary. With a foreword by Sir Francis Meynell Format : London, Michael Joseph, 1951; Preis : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
526 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 446 Veröffentlicht in : The Art of Good Living. Kommentar : in-8, 197 pp., reliure éditeur. (sans jaquette). A contirbution to the better understanding of food and drink together with a gastronomic vocabulary and a wine glossary. With a foreword by Sir Francis Meynell Format : London, Michael Joseph, 1951; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
527 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 447 Veröffentlicht in : Mushrooms Galore: a Book of Mushroom Recipes. Kommentar : in-8, 54 pp., cartonnage décoré de l'éditeur. First edition.Original decorated paper-covered boards Format : London, Newman Neame, 1951; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
528 - TITEL : RAY (Cyril). AUTOR : 458 Veröffentlicht in : Bollinger. Tradition of a Champagne family. Kommentar : in-8, x-179 pp., illustrations dans et hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Peter Davies, 1971; Preis : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
529 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 460 Veröffentlicht in : Wine and the Wine Trade. 2nd edition. Kommentar : in-8, 129 pp., reliure éditeur (dos fané). Hardcover. Backstrip faded Format : London, I. Pitman & Sons, 1934; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
530 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 461 Veröffentlicht in : A Concise Encyclopedia of Gastronomy, Section VIII: Wine, Beer, Cider, Spirits, Liqueurs, Cocktails, Cups, Mixed Drinks, Soft Drink, and Mineral Waters. Kommentar : in-8, vi-178 pp., reliure éditeur, jaquette. Format : London, The Wine and Food Society, 1948; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Eine neue Forschung machen