Livres sur 'Gastronomie'Anzahl der Antworten: 941
511 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 429 Veröffentlicht in : The Noble Grapes and the Great Wines of France. Kommentar : in-8, 180 pp., illustrations et 8 cartes hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. Illustrated with 24 colour photographs by Percy Hennell and 8 maps and decorations by Asgeir Scott. Decorative endpapers Format : London, Octopus, s.d.(c. 1972); Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
512 - TITEL : SIMON (Edited by André L.). AUTOR : 430 Veröffentlicht in : In Praise of Good Living. Kommentar : in-24, 63 pp, illustrations hors-texte, cartonnage décoré de l'éditeur. Second impression. Decorated papercovered boards Format : London, Frederick Muller Ltd., 1952; Preis : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
513 - TITEL : SIMON & HALLGARTEN. AUTOR : 431 Veröffentlicht in : The great wines of Germany. Kommentar : in-8, 191 pp., illustrations et cartes hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (mouillure sur le second plat de la reliure). Original cloth binding with dust jacket. (wet mark on the second cover) Format : London, McGraw-Hill Book Company Ltd., 1963; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
514 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 432 Veröffentlicht in : A Wine Primer. A text-book for beginners on how to buy, keep & serve wine. Kommentar : in-12, 150 pp., reliure éditeur, jaquette. First edition. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Michael Joseph, 1946; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
515 - TITEL : SIMON & HALLGARTEN. AUTOR : 433 Veröffentlicht in : The great wines of Germany. Kommentar : in-8, 191 pp., illustrations et cartes hors-texte, reliure éditeur, jaquette. (petite mouillure angulaire sur le second plat de la reliure). Original cloth binding with dust jacket. (little wet mark on the corner of the second cover) Format : London, McGraw-Hill Book Company Ltd., 1963; Preis : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
516 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 434 Veröffentlicht in : The Gourmet's Week-end Book. Kommentar : in-12, 348 pp., reliure éditeur, jaquette. (rousseurs sur les pages de garde). A collection of literary essays on the different aspects of food, wine and restaurants, and with practical information for the dining room and kitchen. Illustrated with line drawings by Beryl Irving Format : London, Seeley Service & Co., (1952); Preis : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
517 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 437 Veröffentlicht in : Wines and liqueurs from A to Z. Kommentar : in-12, 58 pp., broché. Paperback, fine copy Format : London, The wine and food society, 1963; Preis : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
518 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 438 Veröffentlicht in : Wines and liqueurs from A to Z. Kommentar : in-12, 62 pp., broché. (dos passé, quelques rousseurs). Paperback. (browning spine, some foxed) Format : London, The wine and food society, 1935; Preis : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
519 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 439 Veröffentlicht in : A Dictionary of Wines, Spirits and Liqueurs. Kommentar : in-8, 167 pp., reliure éditeur, jaquette. (bords de la jaquette défraichis). First edition Format : London, Herbert Jenkins, 1958; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
520 - TITEL : SIMON (André L.). AUTOR : 440 Veröffentlicht in : English fare and French wines. Kommentar : in-12, frontispice, 76 pp., reliure éditeur, jaquette. With wood engravings by Zelma Blakely. Fine copy Format : London, Newman Neame, 1955; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Eine neue Forschung machen